Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

torsdag 5 november 2009

Kan gödgrisarna lita på bonden?


 (Skrivet 31 october, 2009 13:50)

Hittade ett fel i texten nedan. Det första man blir blind på... Jag menade förstås INTE att säga att deras olika vaccin är tillverkat i deras laboratorium (för det är ju självklart att de är det!), utan att VIRUSET är tillverkat i deras laboratorium. Det är därför de så snabbt kunnat tillverka vaccin. Olika vaccin till olika grupper med. Så det är inte alls säkert att ett vaccin påverkar en på samma sätt som ett annat.

På nyheterna igår sa nån ansvarig gubbe nere i Schweiz att det vaccin svenska folket får nu (och tydligen också norska efter information från "Moonchild Fairy" i Norge) ska innehålla adjuventanter (eller hur sjuttsingen det stavas). Han fick det att låta superbra, men som jag redan informerat alla om några gånger så är det långt ifrån "bra". Antingen är det skvalen, som den information jag fått att det ska vara, eller aluminium. Aluminiun är det som ligger bakom alzheimers tydligen.

Hans uttalande bekräftade ialla fall mitt påstående att det ÄR adjuventanter i vaccinet. Alla adjuventanter är klassade som extremt farliga och ökar risken för långsiktiga biverkningar radikalt. Vi snackar om biverkningar ÅR efter vaccinationstillfället. Jag berättar det främst för att skeptiker alltid slår undan sådana här varningar med att "det är ju nästan INGEN som trillar död ner efter vaccineringen så du har FEL att detta är en plan att döda 60% av mänskligheten". Klart att de INTE vill att folk ska trilla döda ner på plats, eller ens efter de kommit hem. De vill att jordens befolkning ska 1) sluta föda så många barn, 2) ha en kortare livslängd, 3) bli sjukligare. Och kanske en del annat, men de vill inte har FLER människor på jorden, vilket kommer att hända om inte fertiliteten minskar, livslängden minskar i väst. Sjukligheten kanske inte ens är så viktig längre, men hitintills har den varit en lönsam mångmiljardindustri.

För de som tror detta är "fantasier" grundas uppgifterna fortfarande på information från mängder av olika personer som finns på insidan av grupper som sysslar med saker vanligt folk inte har en susning om. En del kan stämma, en del kan ha varit planerat men ändrats när infon läckt (sånt händer ofta, vilket är varför info läcks), och en del kan vara disinformation. Att vidareförmedla den här typen av info betyder inte att JAG är 100% säker på att allt jag skriver är helt sant och kommer att hända. Det betyder att DU har nu fått del av infon och har nu själv ansvar för att fortsätta gräva och bilda din egen uppfattning av vad du känner är skönast för dig att tro. :-)


(Skrivet 29 october 29, 2009 1:34 - Mailsvar till en medlem i mitt Sagoland)

http://www.theoneclickgroup.co.uk/news.php?start=2960&end=2980&view=yes&id=3928#newspost

Kära Moonchild Fairy!
Du skickar mig en länk till en myndighetssida. Du kan inte lita på dem för ett öre. Myndigheten ligger under WHO. WHO styrs av samma personer som styr läkemedelsbranschen och som styr våra politiker genom grupper som Bilderbergarna, mfl hemliga sällskap. Möten du och jag inte får ta del av som våra folkvalda politiker ändå går på. Där tar de upp hur de på regeringsnivå ska fortsätta sitt arbete i varje medlemsland. Just en snygg demokrati.

Jag följde dina ansvisningar, tack för dem för jag hade aldrig hittat dit annars, men såg inte något om fraktsedeln med innehållsdeklaration eller en endaste vetenskaplig studie av vaccinet. Inte ens de värdelösa studierna, som inte följt protokollet hittar jag. Gör du kan du snälla peka ditåt. Jag såg bara en massa propaganda för att lugna folket. Samma lögner överallt. "Lite av innehållet" är just vad alla läkare och forskare jag lyssnat på klagar på är felet. De vill se hela innehållet. Man kan få se det om man går till patentverket i USA tydligen. Nu är jag inte där så ofta, men en dr Len Horowitch påstår att han sett det.

Vad gäller hur vår värld styrs kan jag kortfattat nämna att det är som en pyramid. Varje del är tämligen oberoende förutom en liten del som ser till att delen under sköter sitt enligt önskemålen uppifrån. De högst upp ser sig som ägare av världen förstås. Människor är så upptagna idag att de inte har tid att ta reda på vad som pågår här i världen. Man måste forska i många år för att sätta ihop pusselbitarna. En hel del är nämligen rena eugeniker, dvs de önskar en betydligt mindre befolkning. Vet man vad som pågår blir t ex allmänna val löjliga. Hösten 2006 hade vi ett val och eftersom jag visste vem som det året var ny medlem i Bilderbergföreningen så visste jag att Fredrick Reinfelt skulle bli statsminister följande fyraårsperiod. Nästa höst är det val igen och då kommer Socialdemokraterna att vinna. Mona Sahlin är deras ledare. Hon är Bilderbergmedlem numer har jag hört.

Min fråga till dig är egentligen - kan gödgrisarna lita på bonden? Hur gick det för 10 miljoner ukrainare mellan 1932-33, de 40 miljoner ryssarna, 100 miljoner kineserna, och de bortåt 10 miljoner tyskarna som svalt ihjäl bara för att de allierade vägrade ge dem mat efter kriget? Vore inte det lite naivt att lita på samma familjer som nu ger oss detta vaccin*, som enligt flera uppgifter ska vara framställt i ett av deras egna laboratorium. (Rättning: Det skulle vara "...detta vaccin *mot ett virus ..."

http://www.youtube.com/watch?v=P8QKSMK2Ytw Desiree Rover: "Vaccinations, Weapons of Mass Destruction" - "State of the Planet" Conference

Angående den agenda som de makter som haft kontroll över världen har kommer de troligen inte att lyckas. Jag är inte säker på att de kommer misslyckas heller för det kan vara så illa att de själar som väljer att följa dem får stanna i deras framtida totalitära världsstat. De som väljer att tänka själva kommer alltså inte att leva i samma verklighet. För vi lever i en multidimentionell verklighet med flera närliggande verkligheter vi ibland kan råka får en glimt av. Det kommer att bli mörkare innan gryningen, men mänskligheten kommer säkerligen att bestå. Det kan jag lova dig. Vi är odödliga själar allihop.

Nu har visst 4 "dött" efter blivit vaccinerade här i Sverige:
http://www.theoneclickgroup.co.uk/news.php?start=2960&end=2980&view=yes&id=3927#newspost

Det är lite märkligt hur du inte ens kommenterade inlägget om Autism jag skickade med mailet. Det har visat sig vara direktlänkat till just trippelvaccinet med bland annat mässlingsvirusar i. Även om många tror att det är kvicksilvret som gör det, men det var kvicksilvret som orsakade den stora plötsliga spädbarndöden, enligt forskningsresultat från Japan. Jag fick barn 1991 samma år de tog bort kvicksilvret ur barnvaccinen så det slapp vi. Flunsavaccinet innehåller kvicksilver säger så gott som alla som har en susning vad som finns i vaccinet - kan bara hoppas barn och gravida får utan, men det har jag inte fått bekräftat trots spörsmål. Såg inget om detta på sidan du skickade. Vet du om det är utan?

http://www.drcarley.com/Science_of_vaccine_damage.pdf

Jag är också oerhört nyfiken på när alla dessa svårt svininfluensesjuka började komma in på ditt sjukhus, Moonchild Fairy. Var det FÖRE eller EFTER ni började vaccinera folk där? De som tagit vaccinet påstår här i Sverige att upp emot 25% omgående insjuknade. Ifall det inte är sant blir jag förstås glad, eftersom min svärfar, som har svår astma, just varit inne och tagit vaccinet. Tyvärr tror jag dock han riskerar samma röta som min moster och hennes man råkade ut för. Du läste väl det? Hur förklarar du att de blev BÅDA svårt sjuka trots att de tagit vaccinet? Vaccin-bolagen förklarar det som "Non-preventable cases", vilket borde bli icke förebyggbara fall. Det där är Orwelliska, som de talar i boken 1984, dvs en logisk kullerbytta. Har du läst den boken? Den är mycket bra. Tyvärr förstår många oinvigda inte vad den handlar om.

http://www.telegraph.co.uk/health/swine-flu/6241571/Swine-flu-vaccine-tested-on-children.html
Detta test började för en månad sen i UK - har inte hört hur det gick sen. En månad är inte godkänd tid för vaccinationstester, varför sådana här icke fullständiga test räknas när man talar om ett "testat vaccin".

Mitt råd till dig som medmänniska till medmänniska är att du äter gott om C-vitamin, D-vitamin, samt mineraler (kalcium, zink, mm) och om du kan - skaffa dig Kollidialt Silver. Specialbrännskadeavdelningar lär använda Nanosilver för att förhindra infektionen, vilket är läkemedelsbranschens motsvarighet till det. Kollidialt Silver används ofta istället för antibiotika hos de som inte vill använda antibiotika, samt de som inte tål det längre. Dessa råd gäller både de som tagit vaccinet och de som avstått.

Det här spåret har jag följt sen 1998 då jag också trodde vaccin fanns till för att skydda oss mot smittor. Nu vet jag bättre - många år senare.

Queen Angelica - Fairyland Poetry

1 kommentar:

  1. Tja, där hade man ju fel. Men det var inte givet att högern skulle vinna heller. Varför inte sossarna fick vinna, trots att högern ljög sig blå (hehehe) i förra valet, är intressant. Tydligen dög inte Mona och sossarna får vänta till de har en lämpligare ledare. Eller inte. Jag bryr mig inte ett skit, för alltihopa är bara teater för att lugna massorna igen. Den grå massan av oss "vanliga" människor. För ingen är ju egentligen vanlig, då alla är helt unika. Om vi bara vågar vara oss själva och inte apa efter varandra som de bästa immitatörer.

    SvaraRadera