Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

lördag 19 september 2015

Mail Till Advokaten

Till Fucke som hellre har många vänner... än mig!
Igår skickade vår boutredare ut samma förslag som våra syskon la fram i april 2013, och som han föreslog i november 2014. Ja, det är inte exakt samma, men i stort sett samma. Vi har redan sagt nej till förslaget. Om och om igen. Han skrev till oss att ingen kunde köpa hela fastigheterna, trots att vi lagt bud flera gånger på dessa. Förslaget som vi avvisat nu flera gånger går ut på att fastigheterna ska styckas upp i mindre enheter. Skogen skall säljas bort och sen ska vi behålla någon del var av gården. Nu skulle inte systern ha någon del, vilket är förändringen. Hela förändringen är alltså som följer:

Förslag 1 - april 2013: Syster Yster får ett sommarhus kallat Tredjevångstugan. Broder Elak får ett uthus på själva gårdsplanen, ett garage, ett magasin, samt en ladugårdsbyggnad. Broder Snäll och jag får DELA bostadshuset. Runt varje fastighet avstyckas lite tomt, resten säljs. Med resten innebär avverkningsbar skog för 1,5 miljoner, övrig skog, betesmark, odlingsmark, samt våtmarker och mossar. Kvar blir inget av affärsverksamheten vår far byggt upp i sitt liv. (Detta är Ysters och Elaks eget förslag!)

Förslag 2 - december 2014: Syster Yster får ett sommarhus kallat Tredjevångstugan, samt halva fastigheten 1:2. Broder Elak får ett uthus, ett garage, ett magasin, en ladugårdsbyggnad, samt bostadshuset och halva fastigheten 1:2. Broder Snäll och jag får dela obebyggda fastigheten 2:1. Fastigheten 1:2 är dubbel så stor som fastigheten 2:1. All avverkningsbar skog ligger på den stora fastigheten. För att kompenseras får Snäll och jag 250 000 kr var. Båda fastigheterna ihop värderas netto till 3,5 miljoner. Syster Yster och Broder Elak planerar att sälja all skog och mark och endast behålla det som anges i Förslag 1. (Detta är Fuckes förslag, helt utan hänsyn till Snäll och mina önskningar!)

Förslag 3 - september 2015: Broder Elak får de delar av gårdcentrat han har intresse av? Oklart vilka exakt nu, men låt mig gissa... Ett uthus, ett garage, ett magasin och eventuellt en ladugårdsbyggnad. Broder Snäll och jag får dela resten av gårdcentrat. Antar det är bostadshuset och eventuellt ladugården, men inte säkert. Allt annat skall säljas via mäklare. Om det betyder samma korrupta mäklare Syster Yster tog in redan våren 2013 framgår inte. Antar det. Eftersom jag sagt nej till honom och nej till den här lösningen från första samtalet med Fucke, antar jag att det är samma fula gubbe. En Lars M-son...

Fucke har hjälpt riktigt onda människor som gör illa oskyldiga barn.

Här nedan är mitt svar till Fucke. Jag hade velat påpeka mycket mer för honom, men det är ingen idé för idioten skiter fullständigt i verkligheten, vem som ljuger, vem som manipulerar, vem som på riktigt förtalas. Han är ett fullständigt svin, anser jag, som inte borde arbeta med människor. Han arbetar ju helst med psykopater, som pedofilpappan i Åseda, som han hjälpte förkorta straffet från 6 år till 5 år. Eller barnamördaren i Ljungby, som ströp en 4-åring för skoj skull. Det är sånt psykopater gör, och då Fucke älskar dessa lögnare och mobbare så in i helvete mycket, antar jag att min första tanke var korrekt. Dvs det att han helt enkelt gillar onda människor. För kom ihåg - Fucke anser att det är JAG som ska vara snäll mot mina två ljugande och skitsnackande narcissistiska psykopatsyskon. Nej, jag har fått NOG av att ta skit för såna här skitstövlar. Fucke kan kyssa arslet på dem om han vill och jag VET nu att det är Syster Yster som anlitade honom, efter tips från en faster. En faster som alltid huggit mig i ryggen, verkar det som. Sorgligt. 

Kanske är hon som Fucke att hon gillar bättre lögnare än såna som försöker göra rätt för sig? Eller har hon hört så mycket lögner från lögnarna i sitt liv att hon tror på dem? Eller hatade hon egentligen min pappa och hämnas mot mig, då hon anser att vi är lika, precis som vår "mor" tycker? Vem vet. Jag vet inte varför hon, trots att hon hatar hästar, tog schalen ifrån mig som jag erbjöd henne julen 1976. Det var MIN schal, och en sällsynt gåva ifrån min pappa. Han visste att jag, liksom han, älskade hästar, så han hade köpt en blå schal med hästar på åt mig. Hans systers julklapp kom bort och jag erbjöd henne min, när hon ylade och jämrade sig över hur hemskt det var för henne. Inte en tanke på hur det kändes för mig så tog hon min julklapp ifrån mig. Jag var 14 år gammal. Hon säger att hon är empatisk (till skillnad från mig då?). På vilket sätt visar den händelsen hennes "empati"? Pappa blev så chockad av hans systers totala BRIST på empati att han tröstade mig och åkte och köpte en ny schal med hästar på åt mig. DET var däremot empatiskt gjort! 

Att låta andra fara illa på vilje är oförsvarligt.

En annan gång, efter Bror Elak haft ihjäl en drös hönor på gården genom att släppa lös familjens hund, ringde fastern och gnällde till mig om hur eländigt det var att hon nu blivit osams med hönsägaren, en grannfru. Hon bad mig betala skadeståndet så att deras vänskap kunde räddas. Barnsligt nog lät jag mig bevekas genom min EMPATI igen och gick med på att betala skadeståndet, fast jag inte hade med saken att göra. Min "empatiska" faster lät mig betala något från min lilla månadspeng, som hon lätt själv kunnat betala. Hon gjorde även en överenskommelse med mig om att jag inte skulle ta äran åt mig för att ha betalat, utan att denna ära skulle gå till min pappa. Jag tyckte det var okey, för jag hade inget med saken att göra, och ville bara att grannfrun skulle tycka om min faster och min pappa. Vad jag sen fått reda på är att inte nog med att min faster ljög för grannfrun om VEM som betalade skadeståndet, utan hon ljög också om vem som orsakat skadan. 

Istället för att sanningsenligt säga att min Bror Elak var den som släppte lös familjens hund, hade hon låtit grannfrun tro i över 35 år att jag gjort det. Vem mer som ligger bakom den här lögnen är oklart, men när Bror Elak fick höra mig förklara sanningen för grannfrun bad han INTE om ursäkt till varken henne eller mig. Det ENDA han sa var - "Det var [mitt namn] hund" - exakt samma sak han alltid gjort, trots att han VET att han fick den, inte jag, och att den köpts av mamma, inte av mig! Han vet att HAN var myndig när han på eget bevåg, mot min inrådan, släppte lös hunden. Han vet att jag var omyndig och att jag inte hade något med saken att göra. JAG hade aldrig fått hunden av mamma, och även om jag fått den så var jag omyndig när det här utspelade sig. Jag var 15 eller 16 år och passade Syster Yster några hagar bort i Tredjevångstugan. Bror Elak vad den som tog SIN hund med sig på promenad. Eftersom HAN var myndig var HAN ansvarig för sina handlingar. Som att på flit släppa lös hunden. 

Hundägaren är inte ett av BARNEN, det är en vuxen.

När han fick hunden var han inte myndig, så därmed är det allra som troligast att den JURIDISKA ägaren av hunden hela tiden varit vår mamma. Eventuellt att hon ordnade med att ägandet gick över till mig efter jag blev myndig. Minst TVÅ ÅR efter den här händelsen. Låt oss nu se hur Bror Elaks lilla LÖGN om att det var min hund påverkade ONDA människor omkring oss. För det påverkade inte grannfrun, som är en god människa och såg att JAG var sanningsenlig och Elak försökte bara slingra sig. Märk väl - han sa inte ett ord mer om saken än just att det var min hund. Inte ett ord mer sa han. Han bara stod där och såg "oskyldig ut", precis som han hon Syster Yster alltid gör när de är SKYLDIGA. Det är deras "vänta och se" pose. Och det funkar! Genast tog prästajäveln (som höll i pappas begravning) parti för Bror Elak och ansåg att jag bar hela ansvaret för olyckan. Därmed hade han bevisat att jag var skyldig! Herregud, säger jag bara. Och den här karln hade precis sagt att den som inte tror på Jesus kommer inte till Himmelriket. 

Varför är det viktigt? Det var min PAPPAS begravning. Min pappa trodde inte på smörjan. Således stod prästajäveln och sa att vår pappa hörde hemma i helvetet, eller vad han påstod där framme, den förmänte jäveln. Han stod och sa till de sörjande att deras älskade avlidne släkting inte hörde hemma i himmelriket. Det var exakt det han sa! Till och med mamma blev fly förbannad över något så elakt, så är hon utan empati, som Syster Yster påstår? Nej, inte helt, men hon är fullkomligt bortkollrad av Ysters lögner och förtal, precis som alla andra. Jag vet att mamma vet hela sanningen, men bryr sig inte för hon anser mig mindre värd än hennes "favoriter". Hon vet att jag talar sanning. Hon har bara empati för de hon tycker om, och min mamma tycker bevisligen inte alls om mig. Men hon tyckte det gick för långt att säga det prästajäveln sa på pappas begravning, så det ska hon ha kredit för. Hon är inte genomond, men vem är det? Tillbaka till prästajävelns påhopp om att JAG som omyndig ska bära skulden för en handling utförd av min myndige bror. 

Prästajäveln saknade all form av empati och moral.

Märk väl att han dömde mig som ansvarig UTAN att ha frågat om jag verkligen ÄGDE hunden, vilket jag således INTE kan ha gjort då det här hände när jag var högst 16 år. Hunden köptes när jag var 14 år av mamma till Bror Elak och ett år senare tröttnade han på att förväntas ta ansvar för hunden. Eftersom jag ändå frivilligt rastade den och tog hand om den så sa han en dag "du kan få hunden". Några papper kan inte skrivits för detta hände när han var omyndig också. Sen var bara hunden min, för att Elak sa det. Och bara för det så anser en prästajävel jag ALDRIG träffat innan att det är jag som är elak och jag som är skyldig till alla hönorna som dog. Så att det därför är MIN uppgift att betala skadeståndet. Vilken GUD har sagt det här till honom - prästajävla fans helvete? Att han ska stå och ljuga alla rätt i nyllet på min egen fars BEGRAVNING ??? Fan i helvete - vad arg jag är på den prästajäveln än i denna dag. 

Saken den här historien bevisar är att ONDA människor direkt håller med andra ONDA. Dvs de som själva är omoraliska svin håller genast med andra skitstövlar och mobbare. De behöver bara peka finger och skylla på någon annan, sen slipper de ta ansvar och betala skadestånd. Prästajäveln är den som hör hemma i helvetet. Och han har ingen rätt att förklara vilka som hör hemma var, då han själv är fullkomligt förtappad. Den som omedelbart tar parti för ONDA människor och lögnare saknar ju urskiljningsförmåga att skilja på lögn och sanning. En ärlig människa, som grannfrun med hönsen, såg direkt att jag var chockad och OSKYLDIG. En oärlig mobbande skitstövel, som prästajäveln, gick direkt på första bästa undanflykt den skyldige yttrade. Det här är viktigt då detta är EXAKT så som Fucke betett sig. Vad som än hänt så anser han att DE har MER rättigheter, och jag är en självisk skitstövel. Vad de än säger för vidriga lögner om mig, så är de underbara och trevliga som borde få allt de önskar sig. De ONDA håller ihop i vått och torrt. 

Vi måste ta hand om de som blir utsatta för socialt förtal.

Kom ihåg - Fucke anser att deras PÅSTÅENDEN är sanning. Precis som prästajäveln som attackerade mig på pappas begravning, när han var där för att trösta och stötta. För i verkligheten så borde en logisk människa förstå att BARN inte kan äga en hund. För det första. Och för det andra, att det är den som UTFÖRT en handling som är ansvarig för handlingen, oavsett VEM som äger cykeln, hunden, bilen eller pistolen. Så om du har en pistol i ditt vapenskåp och din pappa kommer in och tar nyckeln ur din hemliga gömma, hämtar pistolen och går och skjuter ihjäl sin granne... Då är det enligt samma prästajävel DITT fel? Eller om jag går och tar hans bil och kör över grannens hund, då är det prästajävlens fel? Tror han inte gillat den... Men framförallt, om du är en lillasyster och din bror får en hund av er mamma, för att han en dag ville ha en, och han sen ett år senare säger att du får den, eftersom du ju önskat dig en hund hela livet, och sen gör han vad han vill med hunden och varje gång säger han och mamman att det är lillasysters hund... Var ligger moralen att skylla på systern? Vi var båda BARN när mamma köpte hunden, och jag var fortfarande barn när Bror Elak tog hunden på promenad.

Hur menar prästajäveln att jag skulle kunnat stoppa min bror? Varför skulle jag stoppa honom, när han nu så snäll låtit mig ta hand om hans hund, och till och med så vänligen kallar hunden "min"? Jag är ju sjukt tacksam mot min bror för att han så oerhört vänligen gett mig en hund. Något som mamma vägrat i alla år jag bett om en. Det räckte med att Bror Elak bad EN GÅNG så fick han den bums... Allt jag kunde göra var att avråda min MYNDIGE bror från att släppa lös hunden. Och det gjorde jag, fast jag var barnet fortfarande så gav jag min VUXNE bror goda råd. Ändå anser detta jävla prästafanskap att jag bar moraliskt och juridiskt ansvar för hela händelsen! Han är ett lika stort svin som advokatjävulen här nere, om du frågar mig. Det finns INGEN moral, INGEN empati, INGEN heder i den här advokatjävulen. Han är ett lika stort och ondskefullt svin, som de andra lismande, falska asen. Må de brinna i det helvete de hör hemma, hela bunten. Ärligen. Bror Elak skrev det till mig i ett mail, exakt 1½ år efter jag sa upp bekantskapen med honom för att han tydligen ansåg mig oärlig. Jag avslutade mitt korta avsked till honom med "ha ett bra liv", men inte ett ont ord. (Rättelse: Skrev något kort om diktatur och mobbning, men inga elakheter, strax efter när han försökte mobba mig till lydnad genom att åberopa "demokrati".)

Somliga vill ha så mycket mer, och ser inte de som inget har.

Efter de vänliga orden har jag inte sagt ETT ENDA ORD till honom. Inte ett pip. Efter att ignorerat mitt avskedsmail i 1½ år skriver min Bror Elak ett hatmail till mig, och avslutar att JAG ska till helvetet, typ. "Far åt helvete", eller något lika sjukt elakt. Ja, jag har här döpt honom efter vad han är. ELAK. Nu förstår jag att han kan skriva vilka sjuka saker till mig som helst, för alla andra ONDA människor håller på honom ändå. De anser att han måste ha goda skäl för att utan att vi haft minsta kontakt attackera mig med sådan sinnessjuka mail. De tror att jag "gjort något" mot honom, att JAG skrivit sjuka saker till honom. Nej, det räcker med att han TROR att jag skrivit, sagt, tänkt, tyckt något för att han ska hata livet ur mig. Kom ihåg en sak om ONDA människor. De berättar alltid vad de själva gjort, tänkt, vill, känner och tycker genom vad de påstår att DU gjort, tänkt, vill, känner och tycker. Så när jag läser alla Syster Ysters förtalsmail om mig så har jag kommit på ännu mer saker hon gjort, som jag inte kände till. Det hon säger att JAG gjort är mycket av det HON gjort. Så när Bror Elak bad mig fara åt helvete, så betydde det att han kommer göra det... 

Nu till mitt svarsmail till den aktuelle skitstöveln - den sk "oberoende boutredaren", som knappt kan förmå sig att behandla oss som människor:

Inget i ditt mail här har med något vi diskuterat i våras att göra. [Advokat Sund] kostade mig ur egen ficka 19.000 kr för att DU ens skulle beakta VÅRT bud, uppbackat av Handelsbanken i Växjö, vilket där ingick SKOG som bas för affären. Du har flera gånger, per telefon minst en gång, flera gånger under mötet 17/10 och även i mail fått veta att jag inte har några sådana intressen som du anger nedan. Du fick FEM punkter av mig redan i höstas, som förslag på lösningar som kan vara acceptabla. Återigen kommer du med en lösning som helt saknas på den listan. Nu har jag tröttnat på detta, samt på att hålla igen om bakgrunden till tvisten, som du ignorerat under hela din process av skiftet.

Ibland måste man stå på sig för att saker ska bli bättre.

Mitt mail till Fucke fortsätter:
Du har fått klart besked efter våra BUD på HELA gården att OM dessa inte accepterades skulle du dela upp gården på oss syskon som ägare, enligt gängse arvsregler, varvid vi själva fick lösa med eventuell försäljning. Vi 4 syskon är inga inkompetenta idioter, men den mobbning och förtalskampanj som bedrivits mot främst mig har totalt krossat allt samarbete sen maj 2013, varefter ALL kontakt brutits med dessa syskon och deras hantlangare. En mobbning du gladeligen bidragit till genom att vidareskicka den till mig, trots min enträgna vädjan till dig att INTE få någon som helst DIREKT KONTAKT, typ deras mail, från dem.

DU blev av mig redan i vårt FÖRSTA SAMTAL i juni 2014 ombedd att ALDRIG föra vidare någonting om mig som de PÅSTÅR. Något du gladeligen gjort ändå, samt fört vidare dylik dynga till [Advokat Sund]. Du gav UTAN mitt medgivande [Sunds] kontaktuppgifter till dessa syskon, som därefter gjorde sitt bästa att kosta mig ytterligare tusenlappar genom att skriva direkt till MIN PERSONLIGA advokat. Fy fan.

Hädanefter har X X fullmakt att föra samtal med dig då jag inte orkar med den här typen av skit längre. X är dock inte heller opåverkad och hälsan tar stryk av all denna rena dynga, förtalskampanjer och påhitt.

Om [Bror Elak] velat ha uthuset han utnyttjat hyresfritt skulle han tänkt på det INNAN han betedde sig som en fullständig idiot och trakasserat och ljugit ihop fantasier tillsammans med sin syster. Att du helt ignorerat verkligheten och fullständigt omfamnat påhitt och sagor har inte gjort saken bättre. En boutredare ska vara OPARTISK och inte anse att somliga är mer “charmiga och trevliga” än andra syskon och därför försöka hjälpa dem i deras påstådda “rättigheter”. Inte heller ska en boutredare försöka utnyttja empatiska syskon att “tycka synd” om andra, när de hittar på saker de inte kan bevisa. [Bror Elak] kunde visat oss sitt hyresavtal, istället har han genomgående ljugit och sagt att han “har samma avtal” som systern. För att förklara varför även hans “avtal” kommit bort har han påstått, liksom systern, att jag och/eller [Bror Snäll] måste stulit desamma.

Sjukt giriga förstör för alla oss andra genom sina onda handlingar.

Mitt mail till Fucke fortsätter:
Systern ([Yster]) har ihärdigt citerat uppgifter från ett Testamente pappa vägrat skriva under, som är författat 1996. Det är samma år avtalet skrevs mellan dem och som jag läst fullständigt, och [Bror Snäll] läst delvis. På detta OSIGNERADE Testamente hade pappa ÄNDRAT den summa vår syster, [Bror Elak], samt Karin (modern) i arvskiftet hela tiden hävdat är den som gäller. Han hade på detta Testamente strukit det föreslagna värdet på 110 000 kr och skrivit 210 000 kr istället, dvs HÖJT det värde han ansåg stugan hade 1996. Samma år FÖRSÄKRADE pappa det huset till 230 000 kr, har jag för mig. [Bror Snäll] har den uppgiften. Min åsikt är att avtalet jag fick läsa skrevs av pappa EFTER han avvisat Testamentet.

Så båda har burit sig bedrägligt åt, då systern aldrig nämnt detta Testamente, eller att det där står denna summa på 110 000 kr, som hon senare hävdar står i det avtal, som hon hävdar sig ha. Vilket INTE är det avtal jag läste och som [Bror Snäll] ögnade igenom. Något annat avtal än det jag fick se finns förstås inte, utan är bara nys och skoj. Att sen systern och [Bror Elak] hittat på att vi ska ha stulit deras påstådda avtal är bara droppen i den redan sen länge överfulla bägaren. Att du sen dessutom tycker sånt här beteende är “charmigt och trevligt” är som att sparka på en som redan ligger. Det här är det som DE kallar min förtalskampanj, och det här handlar om DERAS förtalskampanj om oss andra. Detta ovan beskrivna finns dokumenterat.

Kan du inse efter min beskrivning ovan att FÖRLIKNING inte är möjlig? Och nej, du och mäklaren ska INTE mjölka mer pengar ur dödsboet. Ni ska inte röra dödsboet överhuvudtaget mer. Du ska göra det vi sagt sen vårt bud avslogs av [Bror Elak] – du ska dela upp gården så alla syskon äger 1/4. Kan du klara av det eller är du fullständigt inkompetent? Du ska också REDOVISA hela det här misslyckade skiftandet du låtsats göra och se till att jämka allas konton. ALLA ska ha lika stor pott och sen är det klart. Klarar du av det eller måste jag anställa en annan advokat IGEN som hjälper dig igenom proceduren?

Man börjar läka från osynliggörandet genom att stå upp för sig själv.

Mitt mail till Fucke avslutas:
Detta mail är ENDAST till dig, men du får vidarebefordra att “Förlikning är inte aktuell och uppdelning av dödsboet skall ske omgående”. Det var den nivå på kommunikation från [Bror Elak] och systern jag krävde att DU skulle hålla till mig redan i juni förra året och du LOVAT mig att genomföra.
[Mitt Namn]

Nej, jag har INGA förhoppningar på att han bryr sig ett jävla skit om det ovan skrivna. Precis som han ignorerade mitt bud på HELA gården, som jag la EFTER jag talat med banken och fått löfte om lån, om vi fick lov att köpa hela gården för utsatt pris på 804 000 kr per arvslott. Inga problem, sa banken, och vi kan låna för mer om vi vill, då SKOGEN backar upp lånet. Allt det här vet aset, och ändå skriver han till oss att vi ENDAST är intresserade av några hus. Därför vill han sälja skogen och marken!!! Vilken fullkomligt pantad idiot... Ursäkta, men det är verkligen min ÅSIKT att denne advokat är fullständigt pantad. Min egen advokat [Sund] blev också helt chockad över hur fruktansvärt TRÖGFATTAD den andre advokaten var. För [Sund] var det här ett enkelt fall, och jag märkte att han tyckte jag "krånglade till det", men det var för att han inte ännu förstod vad för slags skitstövlar som vi hade att göra med. Det här är FÖRTALETS mästare, vi snackar om! De som kan få en ängel att bli i andras ögon en djävul. Det medan djävulen framställs som en ängel. Tror du mig inte? Okey, låt oss se på några fall.

Sanningen kan vara väldigt bister och söta ord rena fabler.

Jag har redan nämnt fallet med hönsen, och hur min Bror Elak lyckades få alla att anse att det var mitt fel att han på eget bevåg släppte lös hunden. Anser du det också? Att ett yngre syskon bär skulden för vad dennas myndige bror gör? Anser du det hör du hemma på sinnessjukhus tillsammans med resten av de kriminellt sinnessjuka. Japp, det gör du verkligen om du håller med prästajäveln och Bror Elak... Så vad för fler fall av den här typen jag komma på? Vad är syftet att ens rabbla upp en massa "fall"? Om du är OND kommer du ändå anse att fel går före rätt, så det finns inget syfte att dra fram de svårt traumatiserande fall jag minns av den här typen. Jag vill vara TYDLIG med att VARJE sån här händelse är SJUKT traumatiserande för den drabbade, och det är inte bara jag som drabbats i min ursprungsfamilj. Och det här har inte bara hänt från tonåren, när fallet med hönsen och hunden inträffade, utan det har hänt i HELA vårt liv. Jag minns händelser från tidig barndom som var så obehagliga att jag efteråt bara minns att jag lekte händelsen med mina dockor. Senare berättade Bror Snäll om ett trauma han utsattes för som barn, och nu fattar jag varifrån jag fick min fruktansvärda lek med dockorna.

Vad Bror Snäll hade att berätta var att han endast kunde minnas en gång han fick stryk, och att han fick stryk pga något Bror Elak gjort. Han mindes att det var traumatiserande för att ALLA visste att han var oskyldig och att helt och hållet Bror Elak var fullständigt skyldig till det inträffade. Bror Snäll hade inte haft någonting med det inträffade att göra. Han hade inte kunnat ändra något och att han fick stryk lärde honom inte att bli en bättre människa och göra bättre nästa gång. Det lärde honom att han fick betala för ANDRAS SYNDER, inget annat. Han lärde sig att han saknade förmåga att påverka, att han var MAKTLÖS. Frustrationen hos en människa som utsätts för sånt här är större än apater kan föreställa sig. Apater är de som endast har empati för människor de gillar, t ex är troligtvis både prästajäveln och advokatjäveln apater, eller är det sk Inverterade Narcissister. Det är narcissister som ser upp till mer ONDA narcissister, och som applåderar mobbning och elakheter. Jag gissar på att åtminstone advokatjäveln är en inverterad demon. Japp, jag brukar kalla narcissiter "demoner" och det finns god anledning till det jag har nämnt i andra bloggningar här.

Dockan OND som den borde ha sett ut - en DEMON.

Anledning till att jag tror att min Bror Snälls hemska barndomsupplevelse har samband med min docklek är för att i min lek vet "mamman" att min docka (som hade liknande namn som Bror Snäll) är oskyldig, och hon vet att det är den andra dockan (som då är Bror Elak) var den som gjorde buset. Ändå väljer mamman att skrika och hota och bete sig som ett huvudlöst svin mot stackars lilla oskyldiga dockan. Som barn älskade jag den oskyldiga dockan så mycket och jag avskydde den skyldiga lögnaktiga dockan. Men när jag låtsades att jag var "mamman" skrek jag och slog allt vad jag orkade "ungajäveln" (dockan som antagligen symboliserade Bror Snäll och ibland mig själv). Som "mamman" berömde jag den docka jag visste var skyldig och upphöjde den som fullständigt perfekt och underbar. Ingen fick klanka på den sant elaka dockan, ingen fick säga sanningen om denna fantastiska docka! GUD - vad jag hatade den ONDA jävulska dockan... Jodå, jag skrek och levde som 5-åring ut någonting jag SETT i verkligheten, och sen satt jag med den plågade dockan i min famn och grät. Länge. Riktigt länge. "Jag älskar dig", sa jag till den stackars, fina dockan som oskyldigt blivit bestraffad av "monstret".

Så där är ett gammal exempel på att något är helt fel i vår familj och den som skapat felet från början är vår mamma. Hon skapade det, men vår pappa lät henne skapa det. Vad jag lärt mig är att "möjliggöraren" är den som låter felet stå oemotsagt, för att denne är för feg och självisk för att säga ifrån. Varför pappa inte stoppade mamma när vi var små kommer vi aldrig att få veta, men jag vet att han tröttnade på henne och hennes bortskämda skitungar med tiden. Han var den som varnade mig för Syster Yster och manade mig på 80-talet att skärpa till mig och SE henne för VEM hon verkligen är. Att hon inte är den hon ger sig ut för att vara... Strax efter bytte hon förnamn till hans älskade mammas namn, och nu erkände vår faster att Syster Yster gjorde det för att komma i bättre farvör hos pappa. Helt riktigt iaktaget av henne, men problemet för mig är att jag ALDRIG kan göra all den negativa hjärntvätt ogjord, som hon fått sig till livs. Varför lät annars denne faster sin granne och väninna tro i 35 år att jag BÅDE var den som dödat hennes höns, samt att jag vägrat betala skadeståndet? Och varför upprepar hon om och om igen att HON är så empatisk, men aldrig att JAG är det? Borde inte HON om någon inse att JAG är för empatisk?

Människor med empati och kärlek ska umgås med andra snälla människor.

Det att jag är för empatisk är något som iallafall min mamma vet. Hon tycker illa om mig för det. Ja, du hörde rätt. Hon tycker illa om mig för min empati, för hon tycker bättre om Syster Yster som saknar sådana "svagheter". Mamma har ibland empati, men bara för de hon tycker om. Därför är hon antagligen en apat, eller möjligen en Inverterad Narcissist, då hon endast gillar narcissister. Men då hon har paranoida episoder och en massa vanföreställningar, som att hon ändrar på verkligheten till något bakvänt, där jag sagt eller gjort något hon vet någon annan sagt eller gjort, så måste det finnas något mer bakom. Frågan har alltid funnits i huvudet om hon ljuger medvetet eller om hon verkligen tror på sina egna bakvända historier. En del är säkert bara samma skuldskiftningar, som när hon anklagar Bror Snäll för saker hon vet Bror Elak gjort. Som om hon inte kan leva med insikten att hennes "älskling" inte är oskyldig. Samma sak gör nämligen vår faster! Utan att hon själv märker det börjar hon anklaga Bror Snäll, för handlingar hon VET Bror Elak utförde. Härförledens så erkände dessutom fastern att hon bara hittat på ett händelseförlopp, och att hon inte "hört det" från någon. Tyvärr misstänker jag att hon skyddar för Syster Yster, men vem vet. Hon kanske är så "skruvad"?

Den gången hade fastern, precis som vår mamma gillar att göra, vänt skuldfrågan till Bror Snäll, som varit den som ORDNAT upp saker och ting. Istället var fasterns skröna om hur Bror Snäll ORSAKAT hela oredan! Det var densamma advokat som hon själv rekommenderat till Syster Yster som orsakade oredan. Och om jag inte minns fel så hade även Syster Yster part i eländet. Den som INTE hade något med oredan att göra, men som däremot fixade saken, var Bror Snäll. Det betyder att även faster är av OND natur... Tyvärr. Varför hon har ondska i sig vet jag inte, men hon är det eviga offret och hon är alltid så ädel. När jag säger detta vill jag dock nämna att jag verkligen älskar henne och alltid försökt vara henne till lags och försökt få henne att tycka om mig. Att få min mamma att älska mig insåg jag tidigt var omöjligt, men även hon har jag varit mycket snäll mot i alla år. Kanske jag hoppades att hon skulle finna något slags band till mig med åren, att hon skulle lära sig tycka om mig, åtminstone? Men att min mamma ska älska NÅGON på riktigt tror jag inte är möjligt. Hon ser Syster Yster som en "spegelbild" av henne själv. Någon hon kan hålla fram och därmed få lite stjärnglans ifrån. Bror Elak är hon nästan "kär" i, så det är smått äckligt.

Är vår verklighet bara ett datorprogram - KEMET ett MODERKORT?

Hon har erkänt att hon ALDRIG älskade pappa, vilket är än mer märkligt, för varför gifte hon sig då med honom? Ingen tvingade henne. Att faster tror känslomässiga saker om t ex mamma, visar att hon HAR förmågan att älska, så inte konstigt att jag patetiskt alltid hoppades att hon skulle kunna älska mig. Den andra fastern verkade bara gilla mina bröder och hon var mycket kort och otrevlig mot just mig mesta tiden. Varför den annars så snälla människan ogillade mig vet jag inte. Jag minns bara en gång när jag var 5 år och barnsligt upprepade något dumt Bror Elak sagt om "Folka Bubblor" och hon sa ett hårt och rappt svar till mig som fick mig att börja gråta. Min gråt brydde hon sig inte om, och hon tröstade mig inte. Jag tror inte ens hon såg det, för jag grät så tyst och mest inombords. Det för att jag trodde hon tyckte om oss barn, men hennes elaka reaktion på min barnsliga kommentar visade mig att hon tyckte iallafall inte om mig. Jag kan inte minnas många som ens kunde tycka det minsta om mig som barn, och det är märkligt hur många som än idag har svårt för det. De som älskade mig som barn var vad jag skulle kalla "sant GODA människor". De har alltid tyckt om mig, trots att jag alltså är en "vidrig människa, bara för att jag är det", enligt vissa.

Vad den faster, som inte gillade pojkarna och jag därmed trodde kunde möjligen gilla mig, har visat mig är att hon anser att starkaste bandet har du till dina syskon. Hon anser inte att det är till dina barn. Så hon kan se att mamma kan vilja att jag dog. Det ser hon helt känslomässigt neutralt på som ett möjligt "faktum". Däremot ser hon mammas "förlust" av en bror nyligen, som ett oerhört högt "straff" för mamma! Även om jag kan förstå och se hur min faster ser på saker och hur hon tänker, så slutar jag aldrig att förundras över hur LITE empati hon har för barn. Iallafall mig som barn. Det är svårt att jämföra med andra, men när jag talar om saker som hänt mig som ung eller som barn, så är hon helt känsloneutral och opåverkad. Det har chockerat mig sen jag började berätta lite saker som hänt för henne. Hur kan någon anse att det som händer ett barn är mindre viktigt och skadligt, än det som händer en vuxen? När hon sa till mig att MINA sårande upplevelser under MIN uppväxt var oviktiga jämförelsevis med PAPPAS upplevelser i sitt äktenskap som VUXEN förstod jag att hon menade att JAG var oviktig. För ingen människa kan anse att ett barn bär större ansvar för sina upplevelser än en vuxen! Nej, jag tror att det återigen är PERSONLIGT. Att det är JAG och just JAG, som inte räknas. Igen.

Oavsett hur illa det varit så finns det ett slut för en som inte vill vara ett offer.

Så hur gör människor för att skapa marginaliserade, osynliga människor? Det börjar med förtal. Allt som behövs är att någon har en genuint NEGATIV bild av dig och att den bilden är den FÖRSTA bild någon annan får av dig. Om du är barn är det oftast den bild som dina föräldrar gör om dig som andra uppfattar. Det är sällan VEM du verkligen är som barn som andra ser, utan vad de hör om dig. För att ett barn ska uppfattas på ett visst sätt kan föräldern skapa upprörande upplevelser för barnet, som gör att den hamnar i någon form av traumatillstånd. När barnet då är i chock eller är starkt frustrerad och på olika sätt visar denna oro i sitt beteende, kan då föräldern peka på detta "uppförande" som "bevis" på tidigare påstående om barnet. Som att ungen är jobbig och olydig, eller annat negativt. Det här är exakt samma sak hur skolbarn mobbas, hur vuxna på arbetsplatser mobbas eller hur människor i offentliga livet mobbar och mobbas. Det är därför det står i BIBELN "so above, so below" - så ovan som nedan. Det betyder att den sjuka dynamik du ser i mänskliga relationer, den ser du utspela sig internationellt som storpolitik, storföretag. Samma olika-behandling...

Jag har i andra bloggningar berättat om förtal som jag upptäckt och som förklarat ÅR av negativ behandling från kollegor. Jag tänker berätta om en sån händelse här, då den har att göra med samma sak som det som hände på pappas begravning, där en grannfru kom fram och avslöjade en över 35 år gammal lögn. Den här händelsen hände på min arbetsplats, men nu är prästen ett rekorderligt fruntimmer, som ångrat sina synder och erkänner dem till mig. Därmed upplöste hon den KARMISKA skuld hon hade dragit på sig i och med att hon lyssnat på FÖRTAL om mig fyra år tidigare. Hon var helt ny i församlingen och fick av sin söta, blonda och ganska unga föregångare veta att jag minsann var en fullkomligt inkompetent jävel som inte kunde ett skit och aldrig gjorde som jag blev tillsagd. Intrycket hon fick var att jag jobbat ihop en bra tid med hennes företrädare och hon såg ingen anledning att misstro förtalet. Men sanningen var att företrädaren, ANNA, aldrig någonsin jobbat med mig! Jag hade sett henne störta in första dagen på jobbet och hon hade varit synnerligen otrevlig. Sen hade hon störtat ut igen, lika aggressivt och märkligt. 

Vi är alla eviga varelser som bara upplever denna separation här nere.

Därefter hade jag sett denna prästinna Anna på avskedsgudtjänster och jag hade skymtat henne i folkvimlet under kyrkkaffet. Av detta hade således denna ÖVERNATURLIGT begåvade kvinna kunnat få fram att jag var både inkompetent och omöjlig att jobba med. Nej du, hon var ett svin. Ett vackert, blont och blåögt jävla svin. Inget annat. För hon HÄMNADES. Hon var arg och upprörd på Kyrkorådet i byn, som gått emot hennes förslag på anställd. Som hämnd - för att de anställt mig  -förtalade hon mig till sin efterträdare. Tror du jag ljuger? Om så vore... Men hennes efterträdare, den goda och ångerfulla BIRGITTA, erkände synden att ha lyssnat på ont förtal och bad mig genuint ur hjärtat om URSÄKT. Det tog henne något år efter hon slutat mobba mig att erkänna att hon varit sådär taskig mot mig pga detta förtal. Hela den tiden hade jag trott att hon bara var ett rivjärn och att jag såsmåningom "vann henne över", genom att jag inte hämnades eller betedde mig illa tillbaka. En normal människa hade sagt ifrån och frågat henne vad för jävla problem hon hade, men jag är inte "normal". Jag är något som kallas en som traumatiserats av varelser med narcissistisk störning. Och det ända sen jag var barn. Alla mina syskon har blivit "konstiga" av detta, men jag har åtminstone inte blivit en narcissist, därför att jag var född empat.

Apater eller fega rövslickare brukar oftast själva förvandla sig till svagsinta narcissister, efter en sån uppväxt. Somliga är födda sociopater och kan inte förstå att det är både dumt och ovist att manipulera med lögner och förtal. Man kan ju fråga sig vad för störning den där prästabitchen Anna hade? Lite senare kom en annan prästabitch dit och de var visst gamla "ärkefiender". Den nya bitchen verkade först helt fantastiskt underbar och jag blev så glad. Sen visade det sig att hon var en avundsjuk förtalare hon också. Men hon påstod att Anna var psykiskt sjuk och gått i terapi i evigheters evigheter. Det hade hon själv också gjort och hon hade visst posttraumatisk stress diagnoserad, pga EN TRAUMATISK händelse när hon var 13 år gammal... Jaha, så somliga kan skylla på det hela livet, medan andra får vänja sig och komma över det. Ingen hade slagit henne. Ingen hade våldtagit henne. Ingen hade psykat henne eller förtalat henne. Nej, någon hade hoppat in igenom hennes vindsfönster i Stockholm en natt och skrämt henne. Ja, det var otäckt, men inte mycket mer än så. Att skylla på det 26 år senare är faktiskt mest patetiskt, och verkar mest som en "offer" narcissist. Det är en så att säga DOLD narcissist, som spelar helig och ett evigt offer. Eller glömde hon berätta HELA historien...

Banker är förstås psykopater i grunden och de vill hålla oss skuldsatta.

Som du hör har jag en del otalt med präster - både manliga och kvinnliga - för ONDSKAN kommer inte med ett speciellt kön. Och framförallt så är inte ondskan något den onde inte kan göra något åt. Den som är ond har valt ondska före godhet. Den har valt att mobba, ljuga, förtala, bära falskt vittnesbörd. Den har valt att agera som ett svin. De barn som en narcissist väljer ut som Goda Barn och sen positivt särbehandlar, som min lek med dockorna demonstrerade, de barnen kan VÄLJA vem de vill bli. De som väljer att låta syskon få stryk för saker de själva gjort har ändå gjort ett val. Redan när jag var bara 3 år så förstod jag det här, och jag förstod att lyssna på andra och inte begå sådana här orätter. De som begår orätter mot andra skapar KARMISK SKULD, och den skulden är mer verklig än den skuld du kanske har till Banken. Men vad gör de om du inte betalar din ränta? Om du vägrar amortera? Om du aldrig betalar tillbaka? Det banken gör är ingenting mot det som sker om du inte betalar tillbaka DIN karmiska skuld. Den är evig. Den går inte förhandla bort. Den är din tills du bestämmer dig för att du vill inte vara OND längre. Med ond menar jag ELAK, inte arg. Ondska skapar ARGA människor och de har RÄTT att vara arga. Ondska skapar HAT och de som utsätts för ondska har RÄTT att hata.

Men... Kom ihåg. Om du är arg på en oskyldig skapar du KARMISK SKULD. Om du hatar en oskyldig, samma sak. Därför ska du inte gå runt och hysa ilska mot någon som inte begått dig någon orätt. Därför ska du inte vara arg och hata andra för något som någon påstår om någon annan, som endast de har sitt eget ord på, men saknar alla bevis för. När inte ens sammanhanget de sätter in sitt förtal i stämmer in med verkligheten och du ändå VALT att blint TRO på förtalet, så bär du skuld. Ju mer du agerar efter lögnen, ju mer du trakasserar och mobbar och nedvärderar och negativt behandlar den som förtalats, ju större blir din KARMISKA SKULD. Det finns krafter som inget högre vill än att du ska skapa dessa skulder. Precis som banker vill att du ska skuldsätta dig, vill dessa krafter det med. De vill ha dig kvar här länge till. De vill leva på dig, för du är deras mat. De kommer använda din karmiska skuld att tvinga dig stanna kvar och alla som bär på sådan karmisk skuld kommer att kräva att jag stannar kvar för att få min RÄTT. Det är vad dessa vill, men vad vill jag? Det är här saker kommer till sin spets, för jag vill INTE vara kvar i detta sjuka karmiska spel. Jag vill därför att alla som bär skuld till mig ska få betala NU. Inte i en avlägsen framtid, i något annat liv. NU.

Gör gott mot andra för vad du än tror så bär du en evig skuld till den du lurat.

Det är här detta med mina Karmiska Förbannelser kommer in. Jag lägger en sån på de jag anser eventuellt bär en skuld till mig. Det finns så många att jag har inte egentligen kan veta riktigt vilka alla är, för så mycket sker bakom min rygg, där jag inte ser så tydligt. Därför har jag också gjort en förbannelse som säger att ALLA som har skuld måste betala innan JAG lämnar jordelivet. De behöver inte nödvändigtvis betala till mig direkt som fysiskt existerande människa i min kropp, men de måste betala tillbaka till någon eller något som innehåller mina energier. De måste alltså betala för den skada de varit med om att skapa, genom att de valt ONDA handlingar. De har valt att tro på onda handlingar som rättfärdiga och de kan ha varit fega och själviska. Hursomhelst så har de anammat karmaskuld till den energi som jag representerar, så jag vill bli av med den skulden till mig snarast. Därför har jag lagt de förbannelser jag nämnt några av tidigare. De är väldigt många vid det här laget och många har fått erinra att det är inte så bra att skapa lögner och förtal mot någon som vet hur man skapar Karmiska Förbannelser. Det är högst ovist, men det är vad sådana här malliga idioter till mobbare gör. De tror de är "smarta" när de ljuger. Nej, det är de inte.

Så nu ska vi titta närmare på hur lögnaren gör för att skapa en "smart" lögn. För även om Annas lögn ovan var lätt att sticka hål på så tog det fyra år innan jag fick reda på den. Men en smart lögn ska vara baserad på sanningen och den ska också förhindra att den oskyldige kan försvara sig själv. Det är således en DUBBEL karmisk skuld som uppstår, då du därmed även förhindrar den oskyldige sin rätt till självförsvar. En smart lögn är att först utmåla sig själv som offer, samtidigt som man låtsas vara god vän med den man förtalar. Så man spelar båda lägren. Man säger till andra att man "bryr sig" om den man förtalar och sen har man lite "oro" om den pga olika märkliga saker den gjort eller sagt. Sen upprepar man saker man själv gjort och sagt, som varande sånt den man så subtilt förtalar har gjort och sagt. Det här har jag förstått är det mest traumatiska för människor att sen hantera, för när man väl hör talas om något man ska ha gjort eller sagt, så vill ingen lyssna. Alla är redan så ursinnigt förbannade på all jävla smörja man ska ha gjort och sagt genom åren att det går inte för de som förtalats att nå fram till de som lyssnat på förtalet! Jodå, det här pågår både "ovan" som "nedan" här i vår värld - det har väl alla märkt vid det här laget, även om de flesta kanske fortfarande tror på förtalet. 

Den här världen är bara en av många andra möjligheter vi kan skapa.

Detta är det riktigt ONDA sättet att mobba någon annan, för det är fullständigt osynligt och alla tror hela tiden att den oskyldige är djävulen, då en småsak efter en annan under lång tid förs över från en person till en annan. Sen byggs det lätt upp genom åren tills man kan göra helt sjuka saker mot den här människan, utan att någon bryr sig. Känner du till något ställe på jorden där det är helt okey att skjuta små barn i huvudet? Om någon kom till ditt dagis och sköt ihjäl alla barnen - hur hade du känt då? Detta är samma sak. Det finns energimässigt INGEN skillnad på dessa två situationer. För det ÄR detsamma då den här verkligheten är en ren FRAKTAL. Allt du accepterar och tar in i ditt personliga liv kommer och skall återspegla sig i världen. Och det är ditt fel. Det är DITT FEL om du väljer att understödja ondskan, genom att tro på förtal utan grund, som fabricerats av lögnare. Om du väljer att tro att din ansvarsfulla dotter ljuger, för att din ha-giriga och falska dotter påstår så, då har du en evig skuld till den dottern du svikit. Likadant om det är din syster du sviker, din brorsdotter, din vän eller vem det än är du sviker genom att tro det som inte är.

Nu vill jag sist tala om det som inte är. Det är så att advokat Fucke påstår att det som inte finns är det som är bevis på hur arvet ska skiftas. Han påstår att då det inte finns något som motbevisar påståenden Bror Elak och Syster Yster sagt, så gäller det som de sagt. Det betyder att han menar att jag måste motbevisa det som INTE ÄR. Det går inte att motbevisa något som inte finns, för då det inte finns, finns inga bevis för eller emot. Jag kan inte bevisa någonting mot ett Testamente som inte finns, är det jag vill säga. Jag kan inte bestrida något sånt. Fucke menar att du i ett dödsbo ska helt lita på MUNTLIGA påståenden. Det är helt olagligt. Det enda som gäller i ett dödsbo, förutom likafördelning mellan arvingar med samma arvsrätt, är TESTAMENTEN. Fucke menar att då jag inte kan bevisa att min Syster Yster inte ämnades ärva ett hus eller att Bror Elak inte hade samma löfte från vår pappa, då gäller deras PÅSTÅENDEN. Det fanns ett avtal, men märk väl att Fucke vill INTE att det avtalet ska komma fram. Varför? Han vill inte ens prata om det. Han vill heller inte prata om att Bror Elak ljugit om att han har samma avtal, fast han numer VET att det var en lögn, för vi lyckades åtminstone bevisa att han hade något helt annat - ett hyresavtalet för ett uthus. Ingen stuga - ett uthus. Det stod tydligt där att uthuset tillhörde gården, inte Bror Elak.

Onda människor tål inte att du får leva ditt liv, förverkliga dina drömmar.

Så Fucke ignorerar detta besvärliga motbevis mot hans UTAN Testamente befästa SANNING om vår fars sista vilja. Han vägrar kommentera. Bror Elak vägrar kommentera. Syster Yster vägrar kommentera. Det är så ONDA människor agerar, de som valt att begå onda handlingar. Märk att Fucke skrev till mig att muntliga nyttorätter gällde vid arvskiften. Märk väl att ENDAST Testamenten gäller. Den enda gång du kan få besittningsrätt till en fastighet efter ett dödsfall är om du har den som permanent bostad och har haft det under en längre tid. Det ska finnas väldigt goda skäl till att du ska få fortsatt hyresrätt på en privat fastighet. Ett förråd eller uthus gäller inte under den punkten, som Fucke försökte lura i oss. Bror Elak undanhöll sitt hyreskontrakt för där stod det något annat än det han sagt och det vet ju Fucke, så han teg. Han teg i månader. Och han teg och teg... Varför teg han, undrade vi? Jo, han väntade på att vår faster skulle sälja sin fastighet bredvid vårt dödsbo, och då hade han i uppgift ifrån vår Syster Yster att sälja gården! DET var skälet och inget annat. Han teg för han och hon hade planerat att de ska sälja till någon, som eventuellt tänker köpa gamla huset. Sen vill de förstås absolut INTE sälja till oss. Det är Fucke som inte vill sälja till oss. Märk det. Han har ju sagt att vi inte hör hemma på gården!

Fucke har inga bevis för att vår pappa ansåg att vi inte hörde hemma på gården. Han anser att den negativa särbehandling som vår mamma ligger bakom är beviset för att pappa inte ansåg oss som likvärdiga arvtagare med våra syskon Bror Elak och Syster Yster. Hur jag vet det är för att han sagt det till oss. Han har sagt att vi inte har samma anknytning till gården, som våra två andra syskon har. Hur Fucke kan veta det UTAN ett Testamente som hävdar detta vet inte jag. Det är ren och skär mobbning. Han hävdar det utifrån påstådda muntliga avtal, som Syster Yster och Bror Elak säger sig ha. Några avtal som aldrig existerat annat än i deras narcissistiska huvuden! Hur ska jag kunna bevisa att dessa muntliga avtal bara existerar i fantasin? Det går inte. Vad dessa mobbare gör är att de samlar in gamla tanter, som mamma och faster, som vittnen på det som de påstår. För att tanterna ska säga rätt saker så har de först hjärntvättat dem med dels rena lögner och dels med emotionella spel. De spelar orättfärdigt utsatta offer och låtsas att de har samma dilemman som tanterna haft i livet. Till exempel så har Syster Yster fått fastern att tro att hennes situation är identisk med den som fastern upplevde i sitt arvskifte. Nu spelar Yster vår fasters roll och jag är pappa! Och fastern är SÅ ARG på mig... Därför hjälpte hon Syster Yster få tag i Fucke.

Empater måste börja bry sig om sig själva för ingen annan gör det.

Felet är att det är fastern som en gång fick ett rent muntligt löfte av sin far att få ärva Tredjevång. Hon har INGA bevis för detta, utan hennes pappa sa det en gång till henne. Vad hon inte fattar är att pappa har sagt MASSOR av saker till mig, men det ger mig inte rätten till allting. Det är som pappa sa en gång till min syster - han kan ÄNDRA sig om att han ska ge bort något ända tills han gett bort det! Jodå, pappa kan ha ändrat sig... Det är möjligt att han en gång när Syster Yster separerat från sin sambo gav ett löfte om stugan, OM hon flyttade hem till pappa. Men hon flyttade aldrig hem, så då kunde pappa ÄNDRA SIG. Det är vad jag tror hände, om jag ska vara ärlig. För exakt så berättigad är den apan, att hon inte anser att folk kan få lov att ändra sig. Hon tror att hon får göra vad hon vill med andras saker, bara de lånat ut dem till henne. Sån är Bror Elak också. Nåväl, det som hände med fastern bevisar ju att det är MIN VERSION av verkligheten som är den sanna. I fasterns arvskifte vägrade pappa låta henne få huset, då hon saknade några som helst bevis på detta påstådda löfte. Att sen denna faster tror att han gick och gav muntliga löften själv är bara fullkomligt knollrigt. Ja, ursäkta kära lilla faster, men VAR är logiken i det? Syster Yster manipulerar genom att få fastern att tro att samma sak hänt här. Nej, det är inte samma sak, utan tvärtom.

Nu FANNS ett skrivet avtal, men Fucke är inte intresserad. Han är heller inte intresserad av att jag ska få upprättelse för att Syster Yster tagit och gömt det avtalet och sen beskyller mig för att vara tjuven! Han är inte intresserad av att jag ska få en ursäkt för att hon använt mig som syndabock genom att hon ljugit för alla och sagt att hon aldrig låtit mig läsa avtalet. Fucke är helt enkelt inte intresserad av mig överhuvudtaget. För han vet redan vem han håller på. Han håller på samma som hans gamla klient, kära faster, gör. För han ska hjälpa henne att hjälpa hennes stackars brorsdotter, som nu luras på samma sätt som hon en gång blev lurad av hennes elaka bror... Nej, pappa lurade INTE henne. Hon försökte med emotionell utpressning igen för att få någonting. Hon använde kanske möjligtvis något löst löfte hennes gamle far sagt henne en gång. Men hon hade inga bevis. Hon saknade bevis. Men Syster Yster UNDANHÅLLER bevis, och bedriver förtalskampanj om mig. Varför Fucke hjälper till att mobba och trakassera mig får han ta upp med sitt eget samvete, men jag anar han har mycket liggande där. Att Fucke har samlat på sig mänger av Karma han vägrar ta tag i är väldigt tydligt, utifrån hans agerande här. Arga och buttra människor brukar vara de som vet att de gör dumheter. De skäms. Även om de fortsätter ljuga så skäms de. Det är som Lars M-sson, mäklaren. Han stinker SKAM.

Det är ingen mening att försöka rädda de som vill fara åt helvete.

Fucke är alldeles för glad och oberörd av sina ONDA handlingar, så han verkar tro att ont är gott. Det spelar ingen roll ifall du lurar dig själv att dina onda handlingar är goda, för om du väljer att ignorera bevis, att bara hjälpa de som du gillar och strunta i sanningen eller helt enkelt tycker att det är kul att tortera och göra illa en sån som mig... Ja, du förstår. KARMA. Skiten kommer att träffa fläkten fortare än han anar. Låt oss se vad för synder Fucke gjort mot mig: 1) Han bröt sitt löfte att hålla kommunikationen SAKLIG, utan något tyckande från mobbarna om mig. 2) Han ignorerade i stort sett mig från början till slut, hörde inte av sig, svarade inte på mail. 3) Han uttryckte åsikter om att jag var mindre värd, mindre trovärdig, hade mindre rättigheter än andra. 4) Han avvisade utan att framföra bud till övriga, som jag gjorde under ett möte. 5) Han besvarade heller aldrig det bud jag la på att köpa hela gården. 6) Han tvingade mig att anställa en egen  advokat för att ens han skulle framföra mitt bud på gården. 7) Han anlitade en mäklare jag redan sagt till honom att inte anlita, då han jobbade åt systern och ljög om husmarknaden. 8) Han ljög för mig om att det var på fastigheten 2:1 det fanns skog för 1,5 miljoner, när det var på 1:2. Och ja, det var inte ett misstag...

Det fanns många fler saker han ljög om, som att muntliga avtal gäller, och att man har omvänd bevisförning i arvskiften. Det betyder att JAG ska motbevisa det boutredaren hittar på var pappas vilja och inte det som är seden - att HAN ska bevisa att det ÄR pappas vilja. Men som jag sa - det är ENDAST Testamenten som räknas så det här är ett busenkelt arvskifte, för det FANNS inget Testamente. Pappa hade skrivit ett FRIVILLIGT avtal med Syster Yster, och ett hyresavtal med Bror Elak. Det är sanningen. Men Fucke har inte mycket till övers för den... Så han skiter i detta! Han skiter i att Syster Yster citerat ur ett Testamente som pappa vägrat skriva under. I Fuckes värld gäller det hon säger att pappa ville som om det vore ett underskrivet Testamente. Jag vill verkligen poängtera att det här är den STÖRSTA karmiska skuld som Fucke har till mig - av alla skulder är det denna skulden som är hans ultimata själsliga fördärv. Om han ens funderar på att inte själv cirkulera i allt lägre cirklar, och bli ONDARE och ONDARE, så föreslår jag att han allra först ändrar sig om denna punkt. Att han omedelbart går tillbaka till LAGEN. Att han följer lagboken. Att han slutar använda omvänd bevisförning, att han slutar säga att ogrundade, obevisade påståenden gäller i ett dödsbo.

Den enda ursäkt jag kommer att få ifrån Fucke och hans älsklingar.

Om han ber om URSÄKT till oss att han varit så förrädisk och så fullständigt vänt hela processen bak-och-fram, så visst, det är en början. Tror jag att någon så korrupt - min åsikt - kommer göra en sån moralisk helomvändning? Nej. Det tror jag inte. Jag tror det lär dröja väldigt länge innan han gör det så det kan jag inte ha tålamod för. Så jag la samma förbannelse på Fucke som jag gjorde som barn på bonnajäveln. Det är nämligen såhär med Karma... Den du har skulden till är den energi du bedragit och förargat med dina lögner och grymheter. Det betyder att Bror Elak bär på karmaskuld för att han ljugit om att han har avtal han inte har, och att han hittat på osanningar för att framställa mig i dålig dager. Han har spritt förtal han hört från Syster Yster vidare, för att hjälpa henne i hennes hatkampanj mot mig. Hon har av för mig okänd anledning hatat mig sen hon var i 8-årsåldern, och jag förstod inte det då. Mina vänner varnade mig, men jag trodde hon älskade mig tillbaka. Jag hade fel. Min syster har hatat mig väldigt, väldigt länge. Och det här med arvet, stugan och Fuckes beteende sitter alltihop samman med hennes hat för mig. Av någon anledning har det varit oerhört VIKTIGT för henne att jag hatar henne. 

Om hon tror att mitt rättfärdiga hat mot hennes handlingar ger mig Karmisk Skuld, så har hon fel. Det är inte den som blir orätt behandlad som bär skulden - bara den som begått det orätta. Hon kan heller inte luras och tricka så att hennes skuld försvinner, och det är JAG som väljer hur hon betalar tillbaka sin skuld. Det är faktiskt så att hon och alla andra av de här mobbarna jag nämnt ovan genom sina egna ONDA handlingar mot mig lagt sin framtid i mina händer. De har gett sina själar till mig, på så vis att det är jag som hädanefter, och ända fram till deras skuld är betalad, bestämmer över dem. Jag har makten att bestämmer deras framtid. Tror du mig inte? Så är det. Så är det. Jodå, så är det. Nu har jag inte mer lust att tala om dessa svin. Klockan är 22:22 och jag slutar. Kram på dig och alla som försöker vara snälla mot varandra.

Queen Angelica - Sagoland Poesi

Till ALLA de ovannämnda som ljugit ihop skit om mig.
Märk väl att detta gäller Fucke och Bror Elak också!!! Prinsessor !!!! Bortskämda, små elaka prinsessor som kissar på sig när de möter riktiga elakingar. Då slickar de arslen och skakar tänder, dessa patetiska äckel... Så fega att de bara vågar mobba ensamma människor, som de TROR inte känner några "viktiga" personer. "Hur vet ni as det?" De tror. De har fördomar. De är fjantiga prinsessor, som behöver torkas i röven av någon annan för de kan inte klara av att leva som vuxna människor. Fucke lever på andras elände. BARNS elände till och med. Han är en parasit som de flesta advokater. En art som kommer att utrotas så snart som alla människor är som jag. Så snart de slutar vara svin. Fucke lever på att det finns svin i världen, som han kan hjälpa. Han hjälper BARA svinen, aldrig de som blivit offer för svinen. Det är liksom hans "grej" att hjälpa svin. Bror Elaks grej är att lägga alla sina pengar och hela sin energi på att hata. Vad det än är han hatar lägger han sin energi på det! Syster Yster lägger sin energi på att luras. Från morgon till kväll spelar hon en roll. Hon är någon, men hon är aldrig sig själv, för hon har inget självt. Hon är liksom en tom låda man kan fylla med vad-som-helst. Hon har valt att hata hon också, men luras att någon annan hatar henne, utan orsak. Nej, hon hatar så hon ser till att andra hatar henne. Hon hatar sötare flickor. Hon hatar flickor pojkar tycker om. Hon hatar mig. Varför? Jag sa ju just det... Jag var sötare och pojkar tycker mer om mig. Ja, RIKTIGA pojkar, inte små prinsessor som Fucke... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar