Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

onsdag 30 juli 2014

Helgens Nya Gaslighting

Här är ett exempel på Gaslightingen som kom till mitt vittne i helgen, han som såg mig läsa detta papper och som också såg att det var ett AVTAL på en stuga vi kallar 3-vång på söndagskvällen den 30/9 2012. 

Vår lillasyster ger oss en ny version av händelserna 28-30/9:
"Eftersom det är mig ni diskuterar kan jag inte låta bli att kommentera. Några sakfel; efter pappas bortgång var jag aldrig ensam i huset utan säkerställde, medveten om risken för diskussion, att där alltid fanns minst en annan person i rummet. Detta var under de stunder då ni inte var där mamma. Mamma såg jag som bra "vittne" då hon är neutral, men tyvärr väljer vissa att inte anse det eller tro på hennes vittnesmål."

BRYT: I förra versionen var hon ensam i huset och letade papper hela natten. Ingen av oss har brytt oss om att lyssna mer på hennes mamma efter hon lyckades klämma in ca 9 lögner på 7 rader text.

Hon fortsätter:
"Den stund när ni, Johan och mamma åkte hem för att hämta kläder mm så lämnade jag pappas hus omedelbart (varför i herrans namn skulle någon då vilja vara ensam där???) och satt nere i vår stuga, lyssnade på musik och grät. De dokument jag tittade på då ni alt mamma var närvarande var endast från de lådor i bokhyllan närmast skrivbyrån. Allt annat har ni andra gått igenom."

BRYT: Vi har ju för helvete lämnat spår i våra datorer HEMMA hela den helgen. Jag redan till skolbussen kom på fredagen. Vi möttes upp i pappas hus på söndag kväll. Vi andra gick inte igenom ETT JÄVLA SKIT den helgen. Vi till och med frågade henne hur hon orkade fokusera. Fy fan vad sjukt sagt. 

Vem annars än JAG gjorde detta på min egen sajt Vetteljus?


Hon går vidare i sagovärlden:
"Det är helt rätt att jag hittade ett dokument jag fann bäst att direkt visa någon annan, i detta fall "Queen Angelica". Det var mycket riktigt i dörren mellan kök och vardagsrum. Anledningen varför jag ville säkerställa vittne på det var för att det var "negativt" mot mig själv och jag ville undvika att på något sätt bli anklagad för att inte vara transparent. I sin fruktansvärda hatkampanj mot mig på internet har "Queen Angelica" också helt rätt att det på dokumentet jag visade henne stod undertecknat "Annica" Bertilsson. Härmed har hon dock också vittnat om att det INTE kunde vara avtalet om stugan jag visade henne. För som du borde veta så bytte jag namn till Bertilsson 18/6 1994, ett par år efter jag tog över stugan alltså."

BRYT: Fram till hennes påstådda "fruktansvärda hatkampanj" är det ju faktiskt t o m helt sant! Hon ville säkerställa mig som (fientligt) vittne just för att avtalet var negativt för henne. Ska man ljuga ska man väva in tillräckligt med sanning så det låter sant. Man ska också ljuga om vad den andre gjort, så den låter som en lögnare. Inget av det hon säger om "hatkampanj" och det jag sagt om avtalet är sant. Hatkampanjen är en video jag spelade in 24/5 2013 och skickade henne. Jag beskriver hur jag minns händelsen och ber henne tala sanning nu eller svära på ed att jag ljuger. I den videon säger jag att jag TROR avtalet var undertecknat 1996 (ca 1:00-1:18 in i videon). Jag säger att jag INTE är säker på några ordalydelser alls. Allt detta är bara undanflykter av henne. Det viktiga är ATT jag läst avtalet. Videon är gjord 8 månader efter jag hastigt ögnade igenom ett papper. Snacka om orimliga krav! Jag har INTE fotografiskt minne.

Min Ursprungliga SANNING eller UTMANING

Hon fantiserar vidare:
"Dokumentet jag faktiskt visade var en lånehandling. Denna är naturligtvis upptagen i listan över hur mycket respektive barn fått. Precis som "Ulven" säger så har jag inget motiv att undanhålla avtalet, tvärt om. Andra kan dock ha det av rent gemena skäl, men det ämnar jag lämna åt deras samvete. Mobbingen verkar ju onekligen dock fortgå."

BRYT: Pappas lånehandlingar är inte ens LIKA det avtalet jag såg. Centrerat i mitten skriver han typ "REVERS" i versaler och sen under kort vem som lånat vad och när. Det här var något helt annat. Det stod en lång rubrik överst, som jag minns såhär "Vid arvskiftet skall 3-vång tillfalla dennes arvslott" och sen en längre text under med en jävla massa skit jag inte orkade koncentrera mig på. Chocken av rubriken räckte. Det är rubriken för en OPTION, inte ett gåvobrev. Sen - OM jag inte läst avtalet, som hon påstår - varför hintar hon här att jag skulle tagit det? Tagit det och ändå inte läst det? Hallå!!

Förresten, angående det där med samvete - har man inget så borde man börja LETA efter ett. Vilket är min respons till henne. Om alla visste allt hon gjort skulle de hata henne för alltid. Inte bara sånt hon gjort mot mig, utan även mot somliga av dem som STÖDER henne. Saker som bara jag vet om... Klart hon vill oskadliggöra mig som kan "all her dirty little secrets". Eller som kan en hel del om hennes mammas också. Förresten, hennes syskon kastade ut henne också som skiftare, efter hon gjort exakt som sin älsklingsdotter, erbjudit sig själv som skiftare och sen försökt lura till sig stora belopp ovanpå sin arvslott. Äpplen och päronträd...

En REVERS från pappa!

SLUTKLÄM om det här mailet:
Visst låter det mycket synd om denna stackars lilla flicka? Problemet är att hon har anpassat sin NYA historia till att jag faktiskt fick ett vittne till händelsen, något hon och hennes make Johan inte planerat in när det valde ut mig som patetiskt offer - den som skulle "bråka om det bortkomna avtalet" vid arvskiftet. VARFÖR inte bara stjäla pappret? Varför göra sånt besvär och visa mig det? Den frågan plågade mig länge och jag har två alternativa svar, som antingen båda är sanna eller åtminstone möjligen en är sann:

1) De ville kolla om jag tolkade avtalet på samma sätt som kanske en av dem gjort. T ex Johan sagt att det där är bara ett bevis på att du har förtur till stugan, inget gåvoavtal, och "Annica" ville kolla med mig som gått på universitetet mycket längre än nån av dem om Johan hade rätt.

2) De visste de var körda om avtalet kom fram då det var det jag beskriver ovan, kallat OPTION inom avtalsrätten. Så de behövde en "syndabock" som skulle börja prata dumma saker om "Annicas" avtal, dvs säga det som FAKTISKT står och inte det hon alltid påstått hennes överenskommelse med pappa sa. Alla skulle HATA denna dumma syndabock, börja mobba henne och tvinga henne att skriva på. Då alla blivit informerade om den korrekta ordalydelsen och existensen av optionen, och ändå valde att skriva över huset som en gåva till ett av "Annica" själv bestämt värde, så skulle sen den här optionen vara förverkad då nytt avtal signerats av alla parter i dödsboet. Ett klassiskt "scam" alltså.

Medan jag enligt "Annica" tjuvar hennes avtal är jag hemma och jobbar med grafik!

Jag tror mest på alternativ 2, för att min syster lät bli att berätta för sin familj om hur jag var svårt sjuk och kom in akut på sjukhus med fruktansvärt dåliga värden på det mesta hösten 2011. Fram till sommaren 2012 visste ingen om jag skulle bli bra igen, men som min läkare sa när han såg mina värden då - ett mirakel! Att jag lever och har hälsan idag är vad man kan kalla "ett Guds mirakel". Så min syster höll tyst om den saken. Jag förstod det efter jag berättat om hela den långa sorgliga historien för Johan och han frågade henne direkt om hon kände till saken, och hon svarade "NEJ". På Johans reaktion såg jag att han inte trodde mig för han ifrågasatte inte detta märkliga svar. Han verkade inte bry sig att min egen syster inte ville veta mer om vad han pratade om, utan istället började prata om något strunt. Sen gick de bort ifrån mig och jag hörde inte vad de sa till varandra. Senare på kvällen var Johan fruktansvärt ohyfsad mot mig och förolämpade mig genom att VÄGRA att lag mat åt mig om jag kom och hälsade på, som min syster sa att hon ville jag skulle göra. VEM gör så mot sin svägerska? Inte ens en som varit helt frisk och inte alls knappt undkommit döden skulle man vara så ELAK mot. 

Men nu pratar jag om empatiska människor som bryr sig om andra, inte om själviska narcissister som bara spelar att de är dina vänner för att få reda på dina SVAGHETER. För en sak jag berättade för honom den kvällen var att anledningen jag kunnat bli så sjuk var för att INGEN TROR PÅ MIG. Det är en viktig egenskap om man ska användas till SYNDABOCK - att man inte är "trovärdig". De hade faktiskt sagt just det till vår boutredare som argument varför han INTE skulle lyssna på vare sig mig eller mitt ögonvittne - att vi inte var TROVÄRDIGA. Men boutredaren hade förklarat för dem att det spelade ingen roll om han såg "Annica" som trovärdig och mig och mitt vittne som icke trovärdiga. Han kan bara bry sig om hon har papper på sin påstådda stuga eller inte. Jag tror ju personligen att han tycker "Annica" är en reko tjej och att det är konstigt att jag är så anti mot henne. Han har sagt att han inte vet vad som pågår i våra relationer.

Jag har ändå sagt följande till honom:
a) Jag blev visad hennes avtal och sen säger hon att hon inte visat mig det och att
b) jag behandlas som om jag var korkad av dem, trots att jag bevisligen inte är det, samt att
c) jag har hotats av svågern med polisanmälan, är rädd för dem och har helt brutit med dem, att
d) han inte behöver oroa sig för att prata med nån av dem för de är mycket trevliga och charmiga.

Här är sidan jag gjorde - samtidigt som hans far tror jag stjäl 11 mil bort!

Det här mailet ifrån vår syster, som jag här valt att kalla "Annica", var ett svar på min andre brors mail till vår förste bror som försökt klargöra för "Ulven" att han och jag åkt hem på fredagen och alltså inte varit med om att leta bland papper, vilket gamla mail ifrån 2012 från "Annica" kunde misstolkas som, ifall NÅGON insinuerat privat till Ulven att vi alla var där hela helgen. Det FINNS ett mail där Annica tydligt beskriver vilka som var där den helgen och innan jag postar Ulvens första mail i helgen så ska jag lägga upp det mailet här så du själv kan se hur hon säger emot sig själv nu. Tyvärr måste jag ju lämna kvar LITE namn så ni fattar VEM som är VEM. Först nämner hon pappas systrar, den äldre som är min gudmor och den yngre med sin dotter Solveig. Tyvärr gillar inte nån av dessa personer mig alls, för de har hört så mycket sjuka lögner om mig hela livet. Jag vet att min gudmor älskar mig, som jag henne, men hon har trott riktigt HEMSKA saker om mig min familj ljugit ihop för henne, om hur jag fått grannens höns dödade och vägrat betala för det. Varför skyller de ALLTID ALLTING de själva gjort på mig - Ulven och Annica? Det där med hönsen gjorde Ulven. 

Här är hennes mail, skickat på LÖRDAGEN när vi nu enligt hennes senaste mail skulle vara MED dem där på pappas gård. Varför skickar hon då mailet till oss två? Vi är de som inte är rödmarkerade på raden "Till" förstås. Ulven = vår bror, Arvtagaren = Leif och Guds Visdom = mitt namn (Ingis är en förkortning). "Annica" använder förstås inte sitt ursprungliga namn, som var ett modernare plagiat på mitt namn. Mitt namn har sina rötter långt före Vikingatiden och hänvisar till den sumeriska skaparguden ENKI. Det stavades förut ENKIRUN.Som sagt, jag vill inte ens nämna det namnet här, som egentligen står på "Från" för det är taget av speciella skäl. Det var MITT favoritnamn och jag tänkte döpa en dotter till det. Kusinen, som är var med på fikat, tänkte döpa en dotter till det, men fick ingen. Pappa älskade namnet mest av alla namn. Alla hans syskon älskade det namnet. Det står för omtanke och kärlek. Det var deras mammas namn, som dog alldeles för tidigt. Jag fick missfall på mitt första barn hösten 1988, gifte mig våren 1989 och strax efteråt bytte hon namn till farmors namn. Det var INTE mitt fel, men mamma skyllde på mig. Kanske jag nämnt nån gång till henne att jag tänkt på det namnet innan våra föräldrar bestämt ett namn åt henne, men jag minns inte att jag TJATADE om det, som mamma påstod. Mamma sa att jag HJÄRNTVÄTTAT min lillasyster att ta det namnet. Dvs det var mitt fel att hon bytte bort mammas bästa kompis namn - Gudrun - mot pappas underbara mammas namn. Varför skulle jag vilja hon gjorde så? Jag hade ju sagt till henne att jag ville döpa ett barn till det namnet, om den här kusinen lät mig. Varför jag nu brydde mig om vad hon ville - för hon har inte precis varit snäll mot mig. Hennes bråk om ett litet misstag vid mitt bröllop lämnade mig sömnlös hela natten före vigseln och gav mig förstås MIGRÄN på dagen. Jag kommer inte ihåg ett skit, annat än att jag var så snurrig att jag glömde se till att bli kysst i kyrkan som man ska bli. Vilket jag tyckte var jättetråkigt, för det är en viktig del av akten. Prästen sa heller aldrig "nu kan du kyssa bruden" och vi var för vimsiga bägge två. Jag brukar hålla ordning på mannen, men tack vara migränen slog det slint. 

Sen lyckades Ulven sabba bröllopsmiddagen med ett utbrott pga att hans dåvarande galna fästmö från Stockholm inte gillade en av mina gäster. Skälet var att gästen var en tidigare, inte fullt lika galen, stockholmska Ulven tidigare levt ihop med ganska länge. Och som jag då blivit god vän med. Vad hemskt om BRUDEN ska få bestämma vilka gäster hon har på sitt eget bröllop - nej, låt oss dampa som små barn om hon tror hon har den rättigheten, tycks mina släktingar tänka. Tack söta ni för allt ni sabbat - nu är det snart slut med det. Ni kan fara tillbaka dit ni kommer ifrån hela bunten - alla ni som tror att jag LJUGER. Skit vad jag varit asförbannad i över ett år nu på att folk faktiskt TROR på henne att jag är en ondskefull lögnare, som hon påstår. Nu påstår hon jag är en TJUV också - herregud, vad sjuka de är om de tror på allt hon säger. Ärligen gör det mig kräkfärdig bara jag TÄNKER på hur någon kan påstå såna saker om en sån snäll och blyg liten människa jag varit hela mitt liv. Så RÄDD och så förbannat FÖRSIKTIG. Man blir det av att bli slagen hela sin barndom för absolut ingenting annat än att man finns till. Det var meningen jag skulle inte klara mig, men det gjorde jag och jag antar det är därför jag blev straffad så hårt hela tiden. VARFÖR ville hela min släkt att jag skulle bli slagen? VARFÖR lät alla människor mig bli så illa behandlad hela min uppväxt? Som vuxen människa ser jag alla dessa släktingar - som lät denna "uppfostran" fortgå, utan att visa minsta kärlek till mig - jag ser alla som medskyldiga. Det fanns EN släkting som försökte skydda mig. En ENDA släkting - faster Sigrid.

Det är BRUDENS bröllop!

Ulven till äldste brodern angående att jag läst avtalet:
"Men om "Annica" var där ensam först så blir ju "Queen Angelicas" attityd visavi avtalet för "Annicas" Tredjevångsstuga totalt obegriplig. Hon hävdar ju att "Annica" skulle ha hittat och visat avtalet, men det är ju bevisat att "Queen Angelica" har fel eftersom det hon själv säger om dokumentet bevisar att det inte kan ha handlat om det avtalet. Den som har något intresse av att avtalet kommer fram är ju framför allt "Annica". "Queen Angelicas" inställning framstår då som inte bara bevisat grundlös utan också som absurd, ologisk. Man brukar ju säga att man behöver tre saker för att finna någon skyldig för ett brott: Means, motive and opportunity. "Annica" saknar totalt motiv, och "Queen Angelicas" vittnesmål bevisar att hon har fel i sin anklagelse. Den enda som skulle ha något skäl att ta dokumentet är ju "Queen Angelica" själv, men inte heller det hjälper. Att kontraktet finns är ju känt av alla sedan 20 års tid. Om saken går till domstol tvivlar jag inte ett ögonblick på att "Annica"  vinner saken, men till vilket pris? Vi kommer alla att förlora vårt arv."

BRYT FÖR HELVETE: Det här skriver Ulven fullt MEDVETEN om att den han skriver till SÅG mig läsa det här avtalet. Fattar du? Han VET att den han skriver till SETT mig läsa detta avtal. Hur kan man då skriva något så fullkomligt sanslöst osakligt? Dessutom är det en sån grov kränkning av mig som person att jag kommer hata den här brodern för ALLTID

Hans logiska kullerbytta är att han bedömer mig utifrån ett antagande som han hämtat ifrån Annica, inte ifrån verkligheten där jag befann mig, som var på plats. Annica sa ju att bara för att jag nämner att det stod Bertilsson i avtalet, så bevisar det att jag inte kan ha läst avtalet, eftersom hon lovades huset två år före hon blev Bertilsson. Det är en logisk kullerbytta. Har man hög tillräcklig IQ förstår man felet Ulven gör, nämligen att anta att avtalet skrevs SAMMA år som hon lovades huset. Jag t o m påpekar det TYDLIGT i min video, se ovan, att det INTE skrevs samma år som hon lovades huset. Min gissning var 1996, men jag är mycket tydlig att jag inte minns helt säkert något exakt ifrån avtalet, bara ATT det var ett avtal gällande 3-vångstugan vid arvskiftet. Jag har ju för böveln redan vid första nämnandet om det här avtalet i ett mail sagt till Ulven att jag kan ha fattat avtalet fel, och därför var det ju ännu viktigare att Annica VISADE det igen för mig. Förstod inte Ulven den innebörden heller? Med tanke på att hans bimbo till ex-flickvän hade högre IQ än han på testet är jag inte alltför förvånad. Leif och jag hade skyhöga resultat och det känns skönt att veta att det inte är fotografiskt minne jag har, utan verklig förmåga att TÄNKA självständigt och FÖRSTÅ sammanhang på egen hand.

De tror sig bevisa fel hos andra...

Allt det gör är att påminna mig om alla gånger han direkt bara rätt upp och ner antagit att jag MÅSTE ha fel, utan att bry sig ett skit om vad jag säger jag såg hända på riktigt. Han såg inte ett skit, men sa ändå - ALLTID - att han visste bättre än mig. Om en enda människa sa emot mig så var han ALLTID på den andres sida mot mig. Det var helt klart Ulven som lurade i pappa att jag var dum som ett spån. När jag var 20 år sa pappa till mig - mitt i ett samtal - med genuint chockad ton "du är ju intelligent för tusan". Varför förvånad? För att han blivit lurad av Ulven att jag inte var det. Hur? Genom att AVBRYTA mig hela tiden och fylla i det som HAN påstod att jag "menade". Det är så Ulven får andra att verka dumma - genom att göra om allt andra säger till något annat. Iallafall alla som han försöker förstöra ryktet för. Han är en egocentrisk skitstövel till narcissistisk morsgris, fast hon kallar honom för en jollrande fåne som inte kan hitta rätt ens med karta och kompass. Fast i andra ordalag. Hans älskade mamma bryr sig bara om Annica, och hon har lurat honom att förlora sitt arv. Hade han LYSSNAT på mig och Leif hade vi tillsammans kunnat få Annica att ta reson. Vi hade kunnat köpt ut henne och fortsatt vara syskon och älskat varandra för evigt. Nu älskar bara Leif och jag varandra för evigt. 

Annica kunde blivit en av oss, men valde SÖNDRA och HÄRSKA spelet istället, och det spelet behöver alltid en syndabock. Den svagaste personen som har helst någon dödlig sjukdom eller handikapp. Det är alltid så sociopatiskt lagda personer tänker, samtidigt som de är de finaste människor du träffat i hela livet. Förutom att du får ont i magen av dem. Ifjol, när min syster ljög om mig, blev jag helt kall inombords. Det kändes som det sista hoppet försvann. Jag har älskat henne mest i hela världen och min högsta önskan var att hon fann lycka i livet. Jag trodde hon gjort det med Johan. Och så hugger hon mig i ryggen såhär, genom att använda mig som "syndabock" i arvskiftet. Det är väldigt svårt när man läser de här mailen att fatta att hon faktiskt ljuger om en sån skitsak som att hon visat mig sitt avtal. Att hon helt förstört vår relation för evig tid bara för pengar. Hon låter så trevlig och glad i sina mail och när man läser dem så vill man tro att hon är just sån. Men varför har jag alltid haft ont i magen när jag umgåtts med henne? Som en gnagande oro att någon fara hotade? 

Hon skriver till mig som om jag var hennes vän och skitsnackar Ulven:
Hon skriver om brevet från morbror K-G och skitsnackar mamma:
I ett år har jag gruvat mig över varför Ulven tog hennes parti, trots att det var hennes ord mot mitt och Leifs. Efter pappa dog verkar de varit ovänner ett bra tag och Ulf hotade dra tillbaka sin fullmakt på henne en gång. Jag har MÄNGDER av mail där han inte står som mottagare när hon pratar om skiftet. Hon jämför honom med vår morbror P-G, som mamma förtalat mest av alla hennes syskon efter han och två andra av hennes syskon kastade ut henne som skiftare från deras dödsbo. Precis som vår syster hade vår mamma erbjudit sig att skifta och sen slarvat med en massa uppgifter och försökt lura till sig stora värden på syskonens bekostnad.

Mamma var nu också med och övertalade oss andra syskon att låta lillasyster bli vår skiftare. Det var innan vi visste att mamma varit skiftare för sitt dödsbo, utan visste bara att det varit mycket bråk och att flera av hennes syskon varit mycket arga på henne väldigt länge. P-G bröt helt med henne och honom har hon förtalat mycket genom åren. En gång sa hon dessutom nån sjuk historia om att hans sköna hustru försökte döda honom, dvs hon FÖRTALADE sin svägerska GROVT genom att anklaga henne för brottsligt uppsåt. Hon har också ljugit om hur mycket P-G betalat för gården och sagt att han bara betalat 200 000, när vi hittat brev från pappa där han säger det var 500 000. Själv hade jag för mig det var 400 000. Jag skrev mycket om det i förra bloggen, dvs att hon beskyller sin bror för att ha gjort det hon har gjort, för hon försökte få tavlor värda hundratusentals kronor GRATIS, precis som vår syster och nu också, ska du få se, vår bror. Fast de vill ha hus. 

Hon säger att det är mamma som jämför Ulven med P-G:
Pappa brukade säga till mig att alla dessa personer är ha-giriga, att de ljuger, manipulerar och bara är ute efter hans pengar. Den av dessa tre som han ändå älskade så mycket att han alltid förlät honom var Ulven. Han är mycket charmig när han sätter den sidan till och då är det lätt att glömma allt och ändå bara älska honom. Syrran är inte lika charmig och ganska kantig och spänd, precis som mamma brukar vara. Lite obehaglig faktiskt. Ulven är en sån man lätt dras med och bara glömmer bort sig själv, så han har haft en oändlig ström av damer han tjusat och bedragit och dragit vidare ifrån. Fast då han är min bror förstår jag ärligen INTE vad de ser hos honom, men det hade varit konstigt om jag inte kände så. Eller inte, för jag har lättare att förstå varför någon ville gifta sig med min andre bror. Han verkar mycket mer rejäl och snäll, inte lika flaxig och opålitlig. Men nu gillar jag inte opålitligt. 

Jag gillar lite tråkigt och förutsägbart, vilket jag tror är en skada från min uppväxt. Jag vill att så LITE som möjligt händer. Helst ska absolut INGENTING hända. Alla händelser ger mig ångest. Iallafall så länge händelserna har med min släkt att göra. Jag hoppas att ångesten ska gå bort om en tid. Det har bara gått lite mer än ett år sen jag följde rådet att bryta med dessa människor, då de helt klart vill skada mig. Nu har jag kommit så långt att jag till slut VET med FULLKOMLIG säkerhet att Ulven vill skada mig. Du ska få se hans nästa mail, som är svar på det allra översta som vår lillasyster Annica skrev.

Ulvens reaktion till mitt vittne, Leif, på Annicas anklagelser mot mig:
"Problemen här, Leif, är två: För det första att du och "Queen Angelica" har varit ensamma i huset och gått igenom papper, samtidigt som två dokument som avser rätter som jag och "Annica" har SAKNAS. Det leder naturligtvis till misstanken att ni, ensamma eller tillsammans, undanhåller de dokumenten för egen vinnings skull. För det andra att varken du eller "Queen Angelica" har kunnat förklara varför ni sökte om bodelningsman. Det väcker misstanke om att det ligger något uppsåt bakom som åtminstone är omoraliskt, för annars skulle ni ju helt enkelt kunna svara på frågan vad problemet är. Lägg till detta att "Queen Angelica" ägnar sig åt cyberbullying av "Annica" och mig, något som åtminstone här i Florida är kriminellt. Något står inte rätt till."

BRYT BRYT BRYT: Vad skulle vara meningen med att ta pappas kopior från dödsboet? VAR ÄR DERAS EGNA KOPIA? Och om jag "bevisligen" inte läst nått avtal, varför menar han nu att jag stulit dem? Menar han att jag stal dem, men aldrig brydde mig om att läsa dem? Sen det allra viktigaste - VARFÖR nämner Ulven att han har ett skrivet avtal först nu som kommit bort?

Vi har letat ÖVERALLT efter Annicas avtal, som hon påstod sig INTE tagit från gården, så då antog vi jag fått läsa hennes egen kopia. Så vi åkte förstås dit tillsammans i maj 2013, då vi två inte fick åka dit ensamma för Annica och Ulven. Med oss hade vi flera andra familjemedlemmar och vänner. De får göra som de vill, men inte vi för då börjar de så här. Tydligen hjälpte inte det för nu menar Ulven och Annica att vi har nån "konspiration" på gång. Allt det här är så som alla som skyller ifrån sig gör - hittar på MOT-ANKLAGELSER för att hindra sanningen att komma fram.


De som vägrar förlora tar till fula knep när de har fel.

Menar de att vi varit hemma hos dem också och stulit? Hur fjantiga låter de nu? Om Ulven och Annica haft några bevis på deras tjatiga cybermobbing - som de ältat om i över ett år nu - varför nämner de FORTFARANDE inte något konkret BEVIS om den? Jo, för att detta bara är ett till av deras FÖRTAL av mig. Jag har aldrig skrivit EN RAD någonstans om dem med deras EGET NAMN, eller MITT. Jag försöker ändra så mycket som går och lägga upp bevis för mina påståenden när de skulle kunna tolkas som förtal. Om någon skulle hitta det jag skriver och känna igen dem så antar det är för att det jag skriver är SANT. Förtal är sånt som är osant, eller påståenden om kriminell aktivitet och annan missaktning. T ex att säga som de gjort till släkten att jag har "mentala problem" efter jag blev chockad och ledsen för att Annica vägrade erkänna att hon visat mig sitt avtal och sen kränkte mig med fula tillmälen och anklagelser om mobbing, medan det var JAG som var skitskraj och skakade i hela kroppen av att ens FÖRSÖKA besvara deras sjuka påhopp. Till slut gav jag upp för ju mer jag försökte få henne sluta att ljuga om mig, ju mer ljög hon. Det är ANNICA (eller det hon egentligen heter) som förtalat MIG och det VÄLDIGT LÄNGE. Säkert i år och dar med tanke på att Johan ändrat sin attityd om mig nått fruktansvärt fast vi knappt sett varandra. Vi har ALDRIG grälat och ändå var han konstigt nedlåtande mot mig redan på dopet, men framförallt efter jag fått reda på att Annica aldrig berättat sanningen om mig för honom, sommaren 2012. 

Jag vet att "mamman" har förtalat mig större delen av mitt liv, för 1984 blev jag utskälld av min egen mormor för rena sjuka saker, som "mamman" påstått om mig. Varför hon ljugit för mormor och sagt att HON gjort allt det bra jag gjort och att JAG betett mig slött och inte hjälpt till hemma, som hon gjort, det kan bara hon svara på. Jag har varit upprörd för den saken ända sen dess, för jag ÄLSKADE min mormor så mycket och detta förtal gjorde att hon såg ner på mig och tyckte ILLA om mig. Hur många av alla människor jag älskar har dessa personer ljugit om mig för? De ljög säkert för pappa om mig och säkert har de ljugit på det vis du läser i deras mail ovan och på massor av andra fantastiska sätt så länge som jag känt dem. Jag har gått runt och älskat dem och önskat dem välgång, hjälpt dem när det bett om hjälp och försökt sagt ifrån när det blivit för mycket för mig, trots att de då alltid blivit mycket giftiga och nedlåtande mot mig.


Jag har egentligen sagt EN ENDA sak om Annica - och det har jag ett VITTNE på, även om du kan se att om JAG har ett vittne så räknas inte det för då är han genast lika kriminell som jag. Det jag har sagt, och inget annat, är att Annica VISADE mig sitt avtal på stugan. Jag har INTE sagt att hon stulit det eller tagit med sig det hem, även om det är den logiska slutledningen av hennes beteende och det faktum att INGEN kan hitta någon kopia av det hemma hos pappa, trots att Annica berättat för oss att det ska finnas ett där. Ifall hon gjort det så spelar det ingen roll, för det är frivilligt för henne om hon vill följa det - för det var INTE bevittnat. Hade det varit bevittnat hade det varit ett BROTT om hon tagit det. Det är dock alltid ett BROTT att avlägsna föremål från ett dödsbo. De har uteslutit massor av saker ifrån vår lösöresauktion, som fanns i dödsboet. Bland annat familjens fotoalbum. I ett av de albumen såg jag det enda babyfoto jag någonsin sett på mig så jag ville ha det. Gissa vad? Kan inte få det. Nej, för de är riktigt elaka jävlar och jag äcklas av dem från morgon till kväll - min genuina åsikt. Inte någon anklagelse om att de begått brott, utan precis vad jag känner för dem. För hur kan människor med ett fungerande SAMVETE som håller på så här mot snälla och hjälpsamma människor leva med sig själva? Allt för att lura alla att vi hittat på att jag läst ett jävla oviktigt avtal på en jävla skitstuga som helt klar är VIKTIGARE för Annica än MITT LIV. Hon HATAR mig så mycket att hon hellre ser mig DÖD genom den här trakasseringen hon nu kört med i över ett år, än att hon erkänner att hon visade mig sitt skitavtal. 

Med det hon skriver i sitt mail bevisar hon det för mig, för jag VET att hon ljuger i sitt mail och jag har VISAT bevisen för det här ovan. Jag var HEMMA, när hon säger jag var med henne och snokade bland papper. Att nån tror på henne att jag ens ORKADE göra nått sånt just då är knäpp. Allt Ulven säger om mig är så jävla sjukt och det påminner mig återigen om mammas sjuka lögner till mormor, efter jag hade köpt mat och lagat till hela familjen i flera år säkert minst ett par gånger i veckan, och mamma påstod att det var HON som gjort det, medan jag ALDRIG gjort det utan bara snyltat på hennes mat. Jag är fortfarande så ARG på henne för den lögnen att jag vill ta och lyfta upp den feta jävla kärringen i foten och skaka henne tills sanningen trillar ur henne. Det var förresten mormor och morfar som VARNADE mig för att mamma involverat sig i pappas dödsbo. De kom till mig EFTER mamma varit där och hjälpt Annica med att bilda alla de där dussintals högarna med papper vi såg när vi kom dit på söndagskvällen. De kramade om mig och vi sa att vi älskade varandra, men de ville att jag INTE skulle tillrättavisa "mamman", deras andra dotter, som orsakat andra av deras barn så mycket sorg med sitt beteende. Att jag skulle låta henne gräva sitt eget hål. De var MYCKET besvikna på henne.

Älska dina barnbarn och barnbarnsbarn - du lever i dem!

Pappa kom och berättade att vi skulle skaffa en boutredare, som skulle ta hand om detta åt oss så vi fick lugn och ro. Han ville inte jag skulle oroa mig och försökte trösta mig, men jag kan bara se honom i drömmen, inte i vaket tillstånd, för jag är blockerad av all ilska över att jag och pappa slets isär av alla lögner. Jag ser ut som honom och jag tycker om samma saker som honom. Jag ljuger inte, precis som han inte heller gillar att ljuga. Han kan ha fel och han har gjort fel och det största felet han gjorde var att han inte såg att jag var värdefull och att han hade blivit lycklig om han bara kunnat älska mig tillbaka. Mig och mina barn. Vi är äkta människor, lite tråkiga, men inga falska clowner som spelar teater. Teater varje dag blir man trött på. Falskheten, speglarna, illusionerna. Det blir bara jobbigt till slut. Jag vet att jag inte är den person Ulven och Annica ljuger om att jag är. För min del kan de dra tillbaka till HELVETET som de kommer ifrån. 

Det som gör en så trött och urlakad i allt umgänge med Ulven är just alla hans befängda påhitt om dig. Jag hade faktiskt ärligen glömt att han var såhär vansinnig. Det är ju först nu, efter pappa varit död i nästan 2 år, som vi andra ens får höra talas om att HAN ska ha ett skrivet avtal. Han också. VARFÖR väntar han i 13 år att berätta det för oss? Varför väntade Annica i typ 20 år att berätta om sitt? För att sätta dit oss? Annica säger i en historia att hon "berättat för mig att hennes avtal är borta" och att detta skulle skett på söndagskvällen - inte att jag fick se någon revers eller annat papper, utan BARA ett samtal. Sen skrev hon något som insinuerade att jag skulle läst pappas avtal nån gång, och att jag skulle själv lyckats hitta det. Hon slutade de anklagelserna med ett litet glättigt "VAR är det nu?" som om hon inte förstod att hon försökte få andra läsare att tänka "Åh, HON tog det - den ELAKA storasystern". I verkligheten är jag dock den LILLA snälla systern, men du förstår kanske att verkligheten spelar ingen roll här. Första gången jag fick kännedom om Annicas avtal var den där söndagskvällen den 30/9 2012, när hon utan någon vidare presentation slängde upp avtalet i ansiktet på mig. Om du sett henne då hade du fattat VAD vi hade att göra med här. Hela hennes person var fullkomligt förändrat. Hon ödslade ingen tid på trevligheter. Borta var fnittret och småskämten, som hon verkar använda för att undvika att svara på frågor. Hon var kall som en isbit och hård som flinta och hon skrämde skiten ur mig. VAD är hon för nått? Vad det än är så är det inte riktigt mänskligt, har jag förstått. Men hon vet ALLT om hur man gör sig till synes mänsklig. Hon är mästare på att "spegla" dig. I många år berättade jag om och om igen min historia om när jag första gången såg ett vätteljus. Det var på pappas gård. Den enda i min ursprungsfamilj jag sa den här historier till var mamma och hon verkade lika ointresserad varje gång jag nämnde den. Jag beskrev så målande och ingående jag kunde hur det sett ut, ljus utan någon källa, som bara hängde i luften framför skogen. Jag sa detta hur många gånger som helst till mamma för att hon kanske NÅN gång skulle höra mig, men det var lönlöst.


Sen en dag återberättade Annica EXAKT min historia för mig. Jag blev så glad och trodde verkligen att hon upplevt samma sak som jag. Genast berättade jag att jag också sett det, men hon verkade inte förvånad. När jag tänker efter kände jag det nästan som om hon trodde jag "härmade" henne, vilket gav mig en obehaglig eftersmak. Jag trodde vi hade något gemenskap och har sen dess pratat om hur både jag och min syster sett dessa vätteljus. Tills jag läste på om att vissa människor tar reda på saker om dig, saker du varit med om, sen upprepar de DINA upplevelser som om de var deras egna för att få dig att tro att ni har något gemensamt. Den kunskapen chockade mig, för jag har ofta hört "mamman" berätta om övernaturliga fenomen hennes släktingar varit med om, så varför skulle hon inte berätta min historia? Att hon inte verkade intresserad kanske bara var för att hon ville få mig att känna mig ointressant. Hon brukade gå ifrån mig mitt i en mening eller när jag höll på och visa henne nått. När jag var barn pratade hon aldrig med mig och om jag försökte sa hon bara något kränkande, som att jag lät som en papegoja, och så skrattade hon åt mig för att jag blev ledsen. Så hon kanske bara spelat ointresserad, och ju fler gånger jag återberättade historien, ju bättre kunde hon sen återberätta den för till exempel Annica. Detta måste jag nu ta som en möjlighet. Det är inte bevisbart, men en stor möjlighet. Just pga Annicas tomma respons känner jag att det troligen var så det gick till. Alltför mycket överensstämde och alla andra vätteljus jag sett har varit på helt olika ställen - inte EXAKT samma ställe som första gången. Det var just att hon sagt sig stå på samma fläck och tittat på samma del av skogsdungen. Det var liksom bara FÖR många likheter. 

Det påminner mig om hur korkat naiv jag är i många andra sammanhang, då jag tror en sak, men jag ser andra titta tomt och konstigt på mig och jag bara VET att något är fel. Jag känner att det som jag säger, som jag ANTAR, att det inte stämmer, men att det gynnar dem att jag tror så gott om dem så de håller käften. Det är en blick som säger mig att de tycker jag är "ovärdig" för jag är FÖR godtrogen och positiv mot dem. De vill inte ha med mig att göra direkt, för mina antaganden gör att de bara kan visa sig vara SÄMRE än det jag antagit. Hur dumt det än låter så tycker folk inte om nån som alltid tror det BÄSTA om dem. Jag har tänkt mycket på VARFÖR jag alltid tror andra om så mycket, trots alla svek och elakheter från dem. Jag tror det har med hela min existens erfarenheter att göra, och väldigt lite med den här ruttna djävulshålans. Låt oss kalla den här planeten för "Planet Lie". Folk ljuger HELA tiden här. De lovar en sak och man litar på dem och sen "ändrar" de sig och bara för det hamnar man i klistret. Du kan ha lovat någon annan nått just pga ett löfte en tredje givit dig. När sen den tredje BRYTER sitt löfte står du i dilemmat att genomföra UTAN den andres godkännande, eller att också själv bli en löftesbrytare. Ibland måste man här göra det som räddar liv. Åtminstone har jag aldrig gjort det som tar liv, för att det är roligt. Som små kattungars.

Queen Angelica - Fairyland Poetry

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar