Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

torsdag 25 juli 2013

Polis polis potatisgris

Många gånger har jag hört folk påstå att polisen står på busets sida. Vad menar de med det? Min misstanke är att eftersom många av detta bus är mer eller mindre övergivna barn, som hänger på stan hela dagarna, så lär poliserna känna dem och känslomässigt adopterar dem. Sen blir de haffade för än det ena än det andra småbrottet, misshandel och narkotika eller vad det kan vara. Då känner sig poliserna som vilken annan förälder skulle känna sig och vill släta över sitt eget lilla bus ogärningar. Du vet, mina barn och andras ungar. De som blivit drabbade av busungarnas våld, tjuveri och förtal kan vara vanliga familjebarn som går i skola i staden och som buset kommit i kontakt med. De där vanliga barnen känner inte polisen så de är då "andras ungar" i deras värld. Att det är så här står allt klarare.


I ett fall med en ung, mycket blyg och snäll, gosse jag känner så blev han förföljd och mordhotad en längre tid av ett gäng. Polisen gjorde ingenting. En dag gick de in på hans skola och slog ner honom. Skolan gjorde ingenting. Gänget hotade döda honom om han inte betalade dem i öl. Han hade ingen öl, så hans flickvän kom på att de måste stjäla ölen, för de var för unga för att köpa nån. Sagt och gjort, för att rädda pojkvännens liv gick de och stal ett par öl för 35 kr. Sen var de tjuvar och flickvännen, som fyllt 16 precis, blev åtalad för stöld. Inte för snatteri, utan "stöld", som om hon rånat någonting stort och värdefullt, när hon i verkligheten bara tagit ett par öl för att köpa sin pojkväns liv. Som tur var så lät gänget bli att slå ihjäl pojkvännen ändå, men så sa ju också föräldrarna att om de behövde öl kunde de frågat dem rakt ut. Något inte barnen tänkt på, för barn och ungdomar lär sig att vuxna inte lyssnar när inte skolan lyssnar och våldsgäng får härja fritt utan att polis och åklagare gör ett skit. Så om du blir hotad och utpressad av bovar är det DU som blir åtalad i landet Sverige. Inte de som hotar dig. Som tur var fick pappan till flickan åklagaren att ta sitt förnuft till fånga, för löjligt var det med tanke på att hon aldrig snattat så mycket som ett tuggummi tidigare. Till saken hör det att varken polis eller åklagare ens tog med i beräkningarna ATT ungdomarna blivit hotade och utpressade. Sånt tar de aldrig med. Så om du i Sverige begår ett brott för att någon håller ett vapen emot ditt barns skalle kan du räkna med att det är DU som åker på åtalet. Bara så du vet det. I Sverige sker alla såna här rättsfall som per automatik. Det finns något icke-organiskt, nästan robotaktigt, över hur systemet fungerar. Genom att skriva in lite överdrifter på en av deltagarna i en konflikt och sen lite underdrifter på den andre kan polisen lätt vrida skulden från den som egentligen hotade, förföljde och trakasserade till den som blivit hotad, förföljd och trakasserad. Om buset alltså fått ett litet blåmärke jämställer polisen det med offrets söndersparkade ansiktsben. Ett blåmärke denne kan ha fått just för att han slog ner och sparkade på offret. Stackarn!!!

Allt grundar sig på hur de skriver ner historien i sina små anteckningar. Tydligen behöver inte heller alla vittnen läsa igenom dessa anteckningar sen, så helt klart står många rena bakvända felaktigheter där sen. Det här fungerar så bra för vår svenska polis för de spelar aldrig in några förhör. De bara skriver ner det DE tycker ska skrivas ner. Om t ex en gosse ringt vettskrämt hem till sin mamma om att mordhotaren och misshandlaren jagar honom i staden och bett henne hämta honom, så struntar polisen i att anteckna det. Istället skriver de ner att pojken hade vänner med sig och därför måste anses ha som mål att spöa förföljaren, när i själva verket han har vänner med sig för att han är RÄDD för spö och de försöker stoppa busen. Men genom att beskriva mordhotaren som mer allvarligt skadad än han är, förstora upp lilla minsta sår eller blånad, som svullnader och ömmande, samtidigt som de inte beskriver den svårt misshandlades skador som värre än så, jämställer de parterna. Brottslingen blir plötsligt bara som vilken annan som råkar komma i slagsmål med några andra busar. Så långt ifrån sanningen man kan komma alltså, när buset efter misshandeln på helt egen hand springer därifrån i bra kondition, medan offret ligger medvetslös på marken och hämtas av ambulans. Men polisen beskriver verkligheten i en helt annan dager i sin anmälan till åklagaren, så man ser tydligt att de står verkligen på busets sida, precis som jag så många gånger hört människor säga, som haft den olyckliga förmånen att drabbas av vår moderna tids stråtrövare - polisen.


Förr i tiden kunde ensamma resenärer stoppas av ett gäng med beväpnade karlar och bli rånade på hela sin månadsinkomst - in på bara skinnet. Nuförtiden har polisen rätt att ställa sig var som helst och "mäta" folk som är ute och kör på vägarna. Några fotobevis på att de faktiskt mätt på rätt plats, dvs att de faktiskt mätte EFTER hastigheten gick ner och inte råkade mäta FÖRE, behöver de inte uppvisa innan den olycklige resenären tvingas skriva på ett papper där denne går med på att ge hela sin månadsinkomst eller mer till polisen. För en fattig pensionär behövs det bara att man råkat köra några få kilometer för fort ett par sekunder och hela kassan den månaden ryker. För en arbetslös eller sjukskriven eller någon helt utan inkomst för tillfället kan det innebära att man inte kan betala hyra, mat eller någonting alls. Precis sådär hänsynslösa och luriga som dåtidens stråtrövare var är numer våra poliser. De kollar inte efter folk som kör som galningar, utan att bromsa in, framför bostadsområden eller skolor. Nej nej nej, det ställer sig på ställen där de perfekt kan lura folk för hastigheterna byter på ett ovanligt sätt ifrån 80 till 50 och för säkerhetsskull mäter de strax innan 50-skylten, för trafikanten kan sen ingenting bevisa om sin skuld. Att denne bara några meter senare redan kör i 50, vilket hade varit målet för en ansvarsfull trafikpolis, som vill allas bästa, spelar ingen roll. Målet för den här typen av "stråtrövarpoliser" är att blåsa så mycket pengar av så många som möjligt på så kort tid som möjligt. Vem vill stå där och jobba när man kan ha roligare saker för sig? En och annan hetsjakt till döds, några dödsskjutningar av psykiskt sjuka eller annat vilda västern skoj, verkar vara mer på tapeten än någonsin tidigare.

Vad är då felet? Enligt min åsikt att dessa nya poliser sett för mycket på amerikanska polisfilmer. Det är galna poliser som Mel Gibson och Bruce Willis och många fler. Det är hjältarna! Och motståndarna är inte riktigt människor, för det är de aldrig i såna där polisfilmer. Man bara skjuter ihjäl några dussin och går sen hem glad i hågen och äter "Thanksgiving" kalkonen eller nått. De här filmerna är helt surrealistiska i sin framställning av människor. Men det är sånt vi vuxit upp med och många är de som tagit till sig idealet och vill vara de "goda" och slåss mot de "onda". På något vis tappar sen många bort vad som egentligen är gott och ont. De fastnar i kompiskänslor och den mänskliga faktorn att skydda människor de känner emot såna de inte känner. T ex säger väldigt många invandrare att de känner sig hotade och rädda för polisen. Samtidigt har undersökningar visat att blonda, svenska ungdomar, som bor i de fina kvarteren, tror att polisen är där för att skydda dem. Jag säger inte att det är sant, men det är den känslan polisen ger olika människor. Däremot tror jag fullt och fast på att om du är en blond, svensk familj, som bor i ett fint område inne i stan, och hela familjen är insyltade i de finaste och innersta kretsarna av de som styr staden, så är säkerligen polisen inte alls din ovän. Men om du kommer ifrån något sunkit hål någonstans, har inga kända föräldrar och polisen aldrig hört talas om vare sig dig eller din släkt, så skiter de mycket troligt i dig. Det är i människans natur.


Igår lärde jag mig en mycket tragisk sak om polisen i Växjös insikter i psykologi. De tror där, på polishuset i stan, på fullt allvar att om någon tittar dem stint in i ögonen och svarar på en fråga så talar personen sanning. Om istället personen tittar i backen, flackar med blicken eller tvekar på svaret, så ljuger personen. Och det stämmer till 100% och alltid, tror de! Man bara trillar baklänges när man hör något så dumt ifrån någon som ska ha med brottslingar att göra hela dagarna. Alla människor vet att världen är full av psykopater och att en stor del av de kriminella är psykopater. Alla borde också veta att när psykopater LJUGER så tittar de dig rakt in i ögonen, flackar inte ett ögonblick med blicken och säger med övertygande klar och lugn röst vad som helst för att slippa undan. En människa som inte är van vid poliser eller inte tycker om att bli förhörd av en polis finner hela situationen oerhört obehaglig och ovan. En sån person kan vara rädd och orolig och därav den flackande blicken. Han/hon kan vara skamsen för att den känner sig orättvist anklagad och därav den sänkta blicken. Det kan vara svårt att minnas vissa saker, därav tvekan. Men det här vet alltså inte våra fjantiga svenska poliser! Det får mig att undra om alla poliser i hela världen är lika obildade. Det skulle inte förvåna mig, för vilka är det som polisen jobbar för? Det är alla vanliga svenska skattebetalare här i Sverige som BETALAR deras löner, men mot vad du och jag kanske inbillat oss i hela våra liv så är vi inte deras arbetsgivare. Vi är bara de som blir "stuck with the bill" så att säga. Nej, de jobbar åt en annan organisation och den organisationen behärskar vårt näringsliv och vår politik. Det innebär att deras arbetsgivare är MAKTEN. Polisen finns inte där för att skydda privatliv och egendom, utan för att skydda alla de som suger ut oss andra.

När en ung trevlig människa väljer att bli polis tror jag att 75% gör det för att hjälpa till och skydda människor som deras egna föräldrar och barn. Men det är inte vad deras arbetsgivare har för avsikt med deras tjänstgöring. Det är lite som att bli soldat nuförtiden. Människor blir soldater för de tror att de ska skydda sitt land, dvs sina familjer, men i verkligheten arbetar alla soldater åt MAKTEN. De arbetar åt de riktigt rika och mäktiga, som "äger" världen. Och de hjälper dem att förtrycka och mörda åt dessa giriga psykopater. En soldat är inte en krigare. En soldat är en betald mördare, hur trist det än är att erkänna. En krigare är någon som faktiskt arbetar för att skydda sin familj och sitt land och som bara är villig att döda de som på ett fysiskt och konkret sätt hotar detsamma. Det innebär alltså att frivilliga i ockuperade länder som ställer upp som "freedom fighters" är riktiga krigare. Alla svenskar som åkt dit för att förtrycka dem i rollen som soldater är det inte. Men tyvärr, de flesta tror de arbetar åt det "goda". Sån är nu ondskan att den lurar goda män och kvinnor att göra det onda, när de tror sig göra det goda. Samma som med poliserna. Jag skrev ovan att 75% - min gissning - blir poliser av en god anledning. Det betyder att jag tror att 25% blir det av en helt annan anledning. Den anledningen är för att spelar hjältar, få någon form av makt över andra och rent av få lite av James Bonds förmåner - rätten att döda. För min gissning är att 25% av våra svenska poliser är psykopater och de färgar sen i sin tur hela poliskåren. Psykopaterna kommer oundvikligen tänka på sig själva och sina egna intressen. Som Baseboll-ligan i Stockholm som gick omkring och misshandlade och slog ihjäl folk på sin fritid, för att sen på arbetstid arbeta som poliser med att "försöka" lösa samma brott som de själva gjort. Det är så psykopater opererar. De kommer också alltid att sympatisera mest med andra psykopater, dvs buset.


Hoppet för oss vanliga människor är att nån gång så får de där 75 procenten nog och vill inte längre gynna bus och kriminalitet för att få mer arbetstillfällen och mer inkomster via polisens egna rånoffer. Att de en dag ser att de inte skyddar sina föräldrar eller sina barn med sitt arbete, utan att de alldeles för ofta istället utsätter dem för ännu mera risker än om de låtit bli att existera överhuvudtaget. För om inte polisen fanns hade människor vågat försvara sig själva. Tänk dig scenariot att ett ungt par blir påhoppat av några busar. De börjar slå ner dem, spöar flickan hur mycket än pojkvännen försöker stoppa dem. Ingen människa vågar göra något, för vem som helst som blandar sig i överfallet kommer nu själva att "överfalla" buset. Det hela slutar med att pojken ligger medvetslös på marken, medan busarna hoppar på flickvännens huvud tills skallen spricker och hjärnan rinner ut. Hon är död. Det hela utspelar sig knappt 500 meter ifrån polishuset i Växjö, efter vad jag hört. Ingen gjorde något. I en värld utan repressalier för att gripa in i ett mord hade mängder av människor kunnat ingripa och inte behövt frukta att polisen sen kletat skulden på dem om någon av de här mördarna fick en liten bula eller ett litet "ajaj" på ett finger. Men så är det inte nu. De som inte förstår den här konstiga regeln ännu är nya invandrare ifrån länder där man måste slåss för att överleva. De kan INTE förstå att man ska låta en vän bli ihjälslagen, för att slippa bli åtalad själv. Man kan ringa polisen, men inte ingipa med någon form av våld. Jag lovar, om någon är våldsam MÅSTE man använda våld för att stoppa den och det mycket överraskande och oväntat sådant för att inte riskera att själv bli ihjälslagen. Dvs människor ifrån såna länder reagerar mycket våldsamt på någon bråkdel av en sekund på det minsta våld från en hotfull person. Det är inte tillåtet i Sverige.

Har själv inte en susning om i vilka länder våldsamt motstånd mot knivmän, rånare och andra våldsamma personer är tillåtet. Jag minns vår gode vän från Tysklands flickvän som sparkade ut ögat på en rånare som hade kniv en gång. Hon är uppvuxen i samma land som en kompis till min son som också reagerar blixtsnabbt och fullkomligt exakt, som någon slags asiatisk "assassin" vid minsta våld från någon. Trots att hon gjort mängder av våld emot både inbrottstjuvar och gatutjuvar så har hon aldrig blivit åtalad i Tyskland. En inbrottstjuv tvingade hon att hoppa ut från ett hyreshus. Tror det var minst tre våningar upp om inte högre. Han bröt några ben. Innan dess hade hon skadat honom med ett svärd hon hade. Men trots allt det så fick hon inga straff och blev inte ens åtalad. För allt var i självförsvar och tjuven hade ju "hoppat själv". I Sverige kan jag inte tänka mig att hon undkommit med såna där fasoner, hur befogade hon än tyckte de var. Inte ens om hon lappat till den där tjuven hade de gillat det. Tänk om han fått ett blåmärke! Ja, inte vet jag, men det är något mycket konstigt i det här landet för på många småorter härjar våldsgäng utan att polisen lyfter ett finger. I Åseda t ex har jag hört om ett sånt gäng. De ska slå ner folk, gå in i folks hus, stjäla det de vill, bränna bilar och en massa otäckt, men polisen gör absolut ingenting. Ialla fall inte sist jag hörde talas om plågan, men kanske något under hänt sen dess. Tydligen beror det på att det inte finns någon polis på orten så det blir aldrig av att göra något. Vilket innebär att om människor inte har rätt att försvara sig själva och polisen inte orkar bry sig så är det fullkomligt laglöst land. Vilket i min bok innebär att man har nu rätt att försvara sig själv. Kanske det blir en återgång till Vilda Västern om det här fortgår? Ja, ni vet väl att där sköt man bara ihjäl ett bus och sen matade man grisarna med honom. Kvickt och lätt!


Det där blir nog ett bra avslut. Tänkte just på det - "Mata grisarna" - hur bra det går ihop med bloggningens titel. Om vi gav buset åt potatisgrisen att ta hand om så släpper de bara ut dem igen så de ska kunna "jobba" vidare med sånt som ger polisen jobb, men den gamla metoden att verkligen mata grisarna gör slut på det. Tyvärr matades nog många inte fullt så skyldiga personer också till de där grisarna, för det är så det blir i laglöst land. Bovar och hederliga får slåss utan inblandning från staten. Just nu blandar sig staten definitivt i och det med agendor som inte är så bra för de hederliga alltid. Agendan verkar vara att förstöra livet för hederliga människor så att de stämplas som bovar, fast de inte alls är det. Det samtidigt som man håller de riktiga bovarna om ryggen, så de kan fortsätta sitt förvärv.

Queen Angelica - Fairyland Poetry


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar