Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

onsdag 19 juni 2013

Hjältar faller hårdare

I min förra blogg talade jag om Red Ice Radio och undrade varför det alltid var en intervju de gjort som dissades. Nu tror jag att det var bara en ren tillfällighet, för även om Red Ice Radio var först i Sverige att intervjua Dr Judy Wood så har de gjort exakt samma sak som många andra "hjältar" gjort med hennes arbete. De började förstöra det. Hur? Jo, genom att missrepresentera VAD hon egentligen gjort. Genom att kalla rena fysiska bevis, som hon presenterar precis som de är, för "teorier" eller något annat flummigt skapar de en bild av hennes arbete som något som utgår ifrån en tankevärld och inte den fysiska verkligheten. I en ny intervju med någon annan skriver de till och med en ren LÖGN om henne i presentationen. Red Ice Radio påstår att hon har en åsikt om VEM som gjorde 911 och det har hon INTE. Se själva här vad de skriver:

Maurice Cotterell - Hour 1 - Anti-gravity Radiation & Molecular Disintegration of Matter
June 16, 2013
Author, engineer and scientist Maurice Cotterell returns to discuss Judy Wood's proposal that the twin-towers were destroyed through a process she calls "dustification." She goes on to suggest that the U.S. Government must have used a "secret energy weapon." In Maurice's book FutureScience he explains how anti-gravity radiation causes molecular disintegration of matter, which he says Judy is referring to. He agrees with her deductions and elaborates in detail. He'll talk about how the U.S. possessed this technology as early as 1991 and used it on occasion. We discuss how this weapon was scientifically developed. However, Maurice also tells why the Institute of Architects' theory, namely that the destruction of the WTC building was the result of controlled demolition using thermite, is also correct. In the second hour, Maurice talks about how today's science is a fraud. He elaborates on how we "walk into the future backwards." Then, he explains the "12 great mysteries of physics" by looking at the atom in a different way. We'll also discuss the positive side of anti-gravity. Later, Maurice gets philosophical and communicates his ideas about the divine, increasing/decreasing soul voltage and prison Earth.

Nej, Dr Judy Wood har ALDRIG, på något ställe eller sätt "föreslagit" att det skulle vara U.S Government som gjort 911. Det här är en ren och skär LÖGN och en lögn som jag har hört dessa "pied pipers" av många olika sorter använda ända sen hon först kom ut med vad hon upptäckt när hon studerade BEVISEN. Bara för att denna lögn upprepas än en gång 2013, gör den inte mer sann än den var när den sas 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 eller 2012. För det är så länge som jag hört den här lögnen och samtidigt har jag hört Dr Judy Wood om och om igen säga att det är INTE hennes åsikt att U.S. Government ligger bakom 911. Det är inte hennes åsikt därför att hon inte forskat i VEM som gjort 911, utan HUR den fysiska processen sett ut. Det är två helt skilda forskningsområden. Och att Red Ice Radio går med i kören av lögnare visar tydligt att Henrik Palmgren och hans vänner är lögnare.


Andrew Johnsson skrev en dräpande artikel som kommentar till Red Ice Radios intervju med fjanten Harris på sin egen sajt och det har han helt rätt att göra. Men Henrik Palmgren blev så upprörd över denna frihet i yttrande att han satte ihop en timmes gnäll och la ut på nätet. Det var något av den värsta emotionella smörja jag någonsin hört och hade ingenting med vad Andrew egentligen skrivit i sin artikel att göra. En massa "synd om mig" och "vi är ju hjältar" typ av trams. Inte mycket av det han sa ringde sant i mina öron, utan var helt klart riktat till alla kännande, empater där ute som verkligen VILL tycka om Henrik och som verkligen behöver något som Red Ice Radio att tro på. Kom ihåg att "tro" gör man i kyrkan, enligt talesättet. Dvs att varje gång du lämnar bort din egen förmåga att tänka till någon annan beter du dig som folk som ger bort sig själva till någon kyrka. Det är ett stort lurendrejeri. I min åsikt är Red Ice Radio som vilken business som helst. De behöver sponsorer och de behöver kunder som är villiga att betala. Alltså är de horor.

Alla vi som inte tar betalt av någon, som inte tillhör någon organisation eller har ett företag att sköta, alla vi har betydligt större frihet att göra och skriva saker som vi faktiskt känner är riktigt och sant istället för att tillfredsställa någon arbetsgivare eller kundkrets. Det är därför sanningen aldrig kommer att komma ifrån såna här "hjältar". För någon har alltid skapat hjältarna. Red Ice Radio arbetar intensivt varje dag för att fylla sajten med nytt spännande material. Det är några stycken som arbetar där också. Allt det där arbetet kräver väldigt mycket tid och engagemang. Sajten är väldigt snofsig och det är i stort sett allt de gör, dvs de måste ha investerat en hel del för att kunna göra det här. Visst kan privatpersoner investera om de har ett högavlönat ordinarie arbete eller om de råkat fått ett stort arv eller just sålt ett framgångsrikt företag för flera miljoner. Men om inget av det hänt måste man ha sponsorer. Att de betalas av andra för att utföra sitt arbete verkar därför vara en logisk slutledning. Om inte helt så åtminstone delvis. Och antagligen mer och mer efter hand. Jag säger det även grundat på saker jag hört ifrån dem själva, dvs villkor som kommit ifrån nya sponsorer om att intervjua vissa personer och inte andra.

Kontentan av allt det här blir att Red Ice Radio nu fallit hårt - såsom bara hjältar kan. Ingen faller hårdare än de som ställt sig högre än andra. Att de försöker spela offer faller måhända en del naiva och ofärdiga själar för, men för de som faktiskt kommit någon vart på den här resan är bara såna där "spel" trams. Ingen står över kritik bara för att de varit schyssta någon gång tidigare. Ingen blir helgon och oantastlig på gamla meriter. Varje dag, varje minut måste vi upp till bevis. Så är spelet. Att någon vill segla på gamla förtjänster reser istället upp en stor RÖD FLAGG. Första frågan blir om en sån person bara varit schysst för att senare kunna hänvisa tillbaka till detta när de hugger en i ryggen? "Hur kan du kritisera MIG efter allt som jag gjort för DIG??" Sen förväntas vi andra ha överseende med rena faktafel, lögner. Det obehagligaste för mig i ett sånt här beteende är att det här är exakt så som skickliga psykopater spelar spelet. De är de trevligaste, duktigaste och ställer alltid upp. Sen gör de något riktigt FEL. Men då ska alla bli sentimentala och tänka på allt fint de gjort och liksom inte bry sig om hur fel det här felet är. Det funkar på majoriteten, men inte på de som verkligen förstått någonting och som kommit någonstans på sin utveckling.

Om du inte förstått sånt här spel än så är du fortfarande i händerna på manipulatörerna. Om någon gör något helt fel, t ex blåljuger, måste vi ha rätten att påpeka det. I Henrik Palmgrens fall så bemöter han istället Andrew Johnssons kritik med ännu fler lögner och häver ur sig än det ena och än det andra som Andrew ska "tycka" och "tänka", som han omöjligen kan ha den blekaste aning om, för inget av det där stod i artikeln som man antar att Henrik ger svar på. Men gör han? Nej, Henrik svarar INTE på artikeln. Han länkar inte ens till den, utan istället ljuger han ihop en massa rent förtal om vad som sagts i den där artikeln och han gör det under en hel timmes gråt-och-klagan-session. Hela timmen är bara till för att få alla "följare" att omedelbart köra ett emotionellt race. Det är en själslig FÄLLA. Om du är en av dem som föll för det där spektaklet vill jag bara säga att du fick just underkänt i det testet. Henrik gick ut för att testa vilka han kunde lura med sig och det var det multidimensionella syftet bakom det han där gjorde. Samtidigt avslöjade han sig för alla oss som inte gick på det vilka han jobbar för - han är en till "pied piper".

Queen Angelica - Fairyland Poetry

1 kommentar:

  1. Tack Runa för att du tydliggör hur i det här fallet Red Ice Radio redigerar verkligheten för att den ska framstå mer till deras fördel än vad den i oredigerat skick skulle göra. Jag har själv inte minst på Humanism & Kunskap Forum skrivit om Förfalskare av det öppna fria samtalet, då utifrån min dokumentation av webbtidningen Sourze städmetoder för att gömma sin egen smutsiga byk. Vi blir ju budbärare om denna smuts. Och de som städar sin verklighet de som framstår "som rena". Men alltså förfalskad renlighet.

    Själv har jag på NewsVoice (2013-06-22 22:24) tagit upp dynamiken Konsensusrörelsen vs. att avslöja verkligheten utifrån John Lamb Lash's "Arrogation" (John Lamb Lash, "Telestics 101: Arrogation. Three Probes for Deconning Social Reality. The Vacuum of Authority.").

    Jag tror rentav det är meningen att de två lägrena ska separeras nu. Som någon menade i NewsVoicetråden, alla har eg. redan valt sida och nu ska det bara spelas färdigt. Så att vi ser vad vi hade valt. Så det blir tydligt. Separeringen. Sorteringen.

    SvaraRadera