Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

fredag 17 maj 2013

Den som sa det kan va det, sa hon


För ett tag sen skrev jag en kommentar på en YouTube video om mediamanipulation, eller nått sånt. Nästan varje gång jag gör det och video-ägaren vill ge mig en kommentar så lägger denne sin kommentar under videon så att alla kan se den. Men ibland händer det att istället skickar personen ett privat meddelande. Det har förresten nog bara hänt ett par tre gånger. En sån person som istället för att kommentera tillbaka på videon själv är "mr X" här. Minns inte vad förra ämnet var han svarade på, men då precis som i år hade jag fått för mig att vara vänskaplig och dela en mycket intressant video som svar på en del frågor hans ställde mig i sitt meddelande. I år hade han frågat något om hur det var ställt i Sverige och jag gruvade mig en stund på vad jag skulle svara för jag hade liksom inte någon riktig aning om hur det var ställt utanför min egen lilla sfär. Dvs i det som man brukar kalla verkligheten.

Så när jag strax efter lyssnade på en mycket bra intervju med en dansk kille, som bott i Sverige väldigt länge, tyckte jag han var fantastisk på att beskriva landet på ett sätt som var grundat i vår nutidshistoria och samtidigt hade han lite av en "outsider" syn på vårt land. Det var ju HAN som tagit kontakt med mig och frågat mig frågan. Så i mitt autentiska sinnestillstånd ville jag verkligen svara på en fråga som jag tog som seriös.

Här nere är mitt meddelande där jag introducerar videon och mitt skäl att använda den som svar på hans fråga till mig:
Thought of your question when I listened to this last night: http://www.youtube.com/watch?v=plwuqaCnSO0
This interview brings to light the illusion of Sweden many have. Including us living here. It's the way Ole describes it that is what makes it so striking.
So it's definitly not only Denmark there's something rotten in - Sweden is severly rotten to the core.  miss Z 
Jag har nog läst den där inbjudan en fyra fem gånger nu och tycker den är väldigt trevlig. Det står tydligt att det är HANS fråga jag försöker svara på och inte jag som kastar en video på honom bara för att jag är besatt av ämnet den handlar om - vilket jag förresten verkligen inte är. Ämnet var mordet på Olof Palme och för den som inte löst den nöten redan kanske det kan vara en spännande deckargåta, men inte för mig. Men Ole i videon talar om mycket annat, t ex hur mordet påverkat Sverige och vårt sätt att tänka om oss själva och omvärlden. Det var den anledningen, och inte själva Palme-mordet, som var orsaken jag skickade den. Tycker jag förklarar det också i mitt meddelande ovan. För mig står det klart att allting planerades och utfördes som det gjordes för att skapa en ny hjälte åt folket - en martyr. Jag och många med mig säger att Palme visste att vi behövde en egen JFK för att kunna påverka oss i den riktning somliga ville vi skulle gå. En del menar att Palme var med på att bli mördad, eftersom han ändå var döende, och att det var politiska motiv varför han ville bli en martyr. Vissa tror att det var en bra sak, andra en dålig. Om det vet jag ingenting, bara att allt tyder på att han kände mördaren och att mördaren alltid varit känd. Personligen anser jag att Palme helt klart förstod och var insatt i planen.


Efter jag skickat det här, i mina ögon mycket trevliga meddelandet, fick jag till min chock ett mycket emotionellt svar ifrån mr X, som helt klart sa att han köpt Kennedy-programmet. Jag fick känslan av att han lite nyfiket startat att lyssna på Ole och sen fått höra negativa saker om Palme och Bofors, som var i allra första delen av intervjun, och då blivit rasande och stängt av videon där och skrivit ett känslorusande svar till mig om hur änglalik Palme var. Jag vet faktiskt inte vad i hans svar som gav den bilden i mitt huvud, men det var så jag såg det för mig när jag läste det han hade att säga mig. Såhär i efterhand kan jag se att han egentligen inte alls refererar till videon och bara svamlar på om hur underbar Palme var och sen drar han in stackars tösen Anna i alltihop. Mitt svar var ju på hans fråga om Sverige, men nu påstår han att det trådlösa är GÖMT i Sverige, fast de pratar vitt och brett om det på media. Kan verkligen inte säga att de låtsas som om de inte har det på skolor och andra ställen där barn befinner sig, för det döljer de absolut inte. Det allra konstigaste är att jag skrivit ganska många kommentarer tidigare på hans videosar om trådlöst just om detta faktum, men ändå skriver han att det är dolt. I min åsikt är det trådlösa problemet "hidden in plain sight", dvs de säger exakt till oss vad de gör och genom mediamanipulation och ren hjärntvätt har de majoritetens stöd att utsätta även våra minsta för denna DNA-skadande strålning, dagligen.

Hela hans svar är oerhört emotionellt, och det får det väl vara för min del, men hans svar är helt "goddag yxskaft" på det jag skrev och försökte förmedla. Ifall han ville ta upp ett annat ämne kunde han bytt ämnesrubrik innan han skickade. Han projicerar också över någon slags religiositet på mig, dvs att jag BÖR veta att man ska be för att skydda sig. Jag vet inte alls något sånt och tycker att be är för såna som vill stå på knä genom livet och be om lov att få göra något. En slav ber om lov. Jag är ingen slav. För mig är "Gud" en symbol för det patriakatiska pyramidspelet som pågått i vår värld sen Sumer och Kems dagar bak när Sahara öknen ännu bara var en framtida mardröm och stora skogar växte på platser vi kallar ödemark numer. Det sanna ljuset är av kärlekens intelligens och för att få del av det behöver vi ingen gud, som kräver böner och dyrkan, kyrkomusik och blodsoffer.

Han skrev om Jantelagen och jag tänker "den som sa det kan va det" för det här var andra gången han fet-dissat en video jag delat med mig till honom i tron att han skulle uppskatta ämnet som diskuterades. Det är enligt mig genom att ta del av andras idéer och kunskap som vi kan trigga våra egna minnen och kunskaper, som vi alla har latent i vårt DNA och även från minnen i tidigare liv. Därför är samtal oerhört viktigt att ta del av och om man inte kan träffa alla intressanta människor själv, kan man alltid lyssna på dem på nätet. Kanske inte lika givande, men om man har en känsla för vilka man ska ta sig tid för kan man snart fånga upp mängder av egen information som lossnar av små signaler i samtalen. Ofta kommer sen saker upp i drömmar och visioner där bilden av vår verklighets förflutna klarnar. För att förstå vår nutid måste vi också minnas vårt förflutna. För att kunna skapa en underbar framtid måste vi förstå vår nutid först.
En sån sak som jag förstått är att DNA't  innehåller koder inte så mycket för hur vi ska se ut, som man kanske mest tänker på, utan är mer en samling datorkoder som det matrix vi lever i programmerar för att kunna kontrollera oss till sitt eget syfte. Därför blir hela den här agendan att programmera om människors DNA genom nanoteknologi, rätt in i koden, begripbar. Minns inte om mr X någonsin nämnt nanoteknologin eller att människor har silikonfilament i sina kroppar numer. De som inte tål den här nya interagerade teknologin får utslag och kliar sönder sig. Ganska obehagligt faktiskt. Alla andra interagerar alltså silikonet in i kroppens olika organ så att det inte syns. Somliga påstår att det inte alls är silikon utan bara svampmycel. Kanske har de rätt för det är svamp i all mat man köper numer. Färska frukter smakar och luktar mögel, fast de ser helt ok ut. Därför föredrar jag hemmaodlat, men ingenting går säkert ifrån det som faller ner ifrån skyn.

Första gången mr X svarade dissande på en videolänk jag skickat blev jag illa berörd för jag hade haft högre tankar om honom än att han var en sån som såg ner på andra människor, dvs en utövare av den lag han själv sagt sig hata - Jante. Men jag lät bli att svara för han lät minst sagt irriterad på mig över min fräckhet att försöka ta upp hans värdefulla tid med mitt strunt. Så jag hade låtit bli och lät mig på så vis bli behandlad som en dörrmatta. Ett sätt att manipulera andra människor är ju genom att ömsom smickra dem och ömsom förödmjuka dem, vilket jag märkt människor som har formats av narscissistiskt tänkande ofta omedvetet utsätter andra för. Gör de detta medvetet så är de förstås psykopater som gillar att såra andra. Jag kände mig lite löjlig för att jag skickat den där videon till honom. Det var också en intervju gjord av Red Ice Radio i Göteborg. De enda i Sverige som intervjuat Dr Judy Wood om sin bok "Where did the towers go" och de har också intervjuat Andrew Johnson, som har mycket intressanta saker att berätta.

Det var just det faktum att mr X reagerat så negativt mot Red Ice som först slog mig, just pga den stora mörkningen av vad som egentligen hände vid 911. Min misstanke var då att han inte ville stötta den sanningen, men det kanske bara var en tillfällighet att det var just deras videosar han dissade. Efter vidareutveckling av situationen visade det sig att Red Ice bara gjort intervjuerna för att spåra ur det här tåget. Mr X har alltså inte sponsorer som kan spåras tillbaka till hemliga sällskap eller andra suspekta grupper, vilket jag inte kan säga om Red Ice, efter vad de gjort mot Dr Judy Wood's arbete på senare tid.


Svarade på hans dissning av videon såhär:
Interesting. You sent me some CD's with videos after I sold you the Atlantis book. That was very kind of you, so I listened to them all. How many do that when you send them out? Not many, that is who don't already believe what you are revealing in those interviews, right? I'm sure most react the same way you have now reacted. I now remember I've tried to share you a video before - had forgotten or I'd not done it again - and you reacted this way last time too - brushed me off.
By the way, don't you think I was sad when they took out ministers of my own country? Of course, which is the point. Our "safe feeling" were gone. Anna Lindh was a close dear familyfriend to my mother's best friend, so that got personal. They were all lovely people and not the issue I was bringing up, but since you wouldn't even give me the time of the day (one hour, to be exact) you missed the point. Bofors is rotten, very rotten, and you'd learn about them if you'd listened (without reacting to negative comments about OLOF). Another horrible thing was Estonia. I knew people affected by that - loosing family members, my brother got engaged on the boat 2 weeks before they sank it. All this is rotten and moulding with lies. You cannot trust your "intuition" though, cause much of that is deep programming. Specially if you feel "sick" when you hear something. That's a hint it's mind control. Just saying.
About the wireless I don't agree at all. The Wi-Fi in schools here are very open, nothing "hidden". People don't care. They use it in kindergarden, announced it publicly, parents give their 7 year-olds smart phones, and so on. Nothing hidded at all and if you try to tell anyone about the dangers of it their eyes gets glassy and they "fade out" and go on using the shit. Teenagers laugh about their sperms dying of it, and keep using it. So everyone knows, but don't give a crap. I had a dream about that, which I think I'll make a video about. :)
Stay safe you too!
Jag helt enkelt läxar upp honom för att han beter sig som en tölp över en vänlig gest och påminner honom om att han själv skickar ut mängder av filmer till människor och de flesta gör som han gjorde nu - viftar bort hans filmer som strunt. Egentligen tycker jag han skulle ha en dask på stjärten för dåligt uppförande, men aga är ju förbjudet i Sverige numer. Så kom jag också på när jag läste hans överemotionella orelaterade svar att jag skickat en video till honom förut och att det tagit en bra stund för mig då att komma över chocken av hur otrevligt han svarade på det. Därför skriver jag att om jag hade kommit ihåg den saken hade jag inte gjort om misstaget.


Sen inbillar jag mig när jag skriver det där svaret att han faktiskt tittat i några minuter på videon och hatade den, så jag försöker få honom att förstå att han helt missade vad jag försökte förmedla eftersom han slutade lyssna så snart de började säga elaka saker om Palme när de berättade om hans inblandning i Boforsaffären. Och det är av det skälet jag skriver som jag skriver, vilket annars verkar konstigt utan den förklaringen. Men nu förstår jag ju att han inte lyssnat en sekund och att han inte själv kan se att han reagerat oerhört emotionellt på att jag hade fräckheten att rekommendera en video som handlade om Palme, när han tydligen tror sig veta allt som behövs vetas om mordet och personen. Min fråga till honom blir då - vad heter Palmes mördare? Och så kan jag också fråga efter namnet på den tilltänkte lejde mördare, som istället för att ställa upp gick till polisen några veckor före mordet och anmälde att någon ville få Palme mördad.

Eftersom han själv tagit upp Anna Lindh berättar jag en liten historia om henne. Mest för att jag inte gillar hur han verkar tycka att han har ett personligt band till även henne, som jag misstänker han aldrig träffat. Jag har inget personligt band till henne direkt heller, men det känns riktigt underligt när en utlänning tar på sig en sån där närhet till en människa som kände människor i ens egen bekantskapskrets. Annars kan det ju hända att man råkat springa på Drottningen av Danmark utanför Domkyrkan i Uppsala, så det hade varit möjligt att mr X träffat på Anna, men han säger ingenting så jag antar så ej var fallet. Jo just det, Kungen av Sverige var också där utanför Domkyrkan och det fick mig att tycka att folk är bra knasiga hur de står i tusentals och väntar på en glimt av sin Kung eller Drottning och där kommer jag och bara springer rakt på dem några tiotal meter bort utan en människa ivägen för synen. Och så bryr jag mig inte ens - blir bara irriterad över att de pompösa idioterna stängt av min cykelväg så jag måste ta en omväg. Sån är jag - kommer på först långt senare att andra skulle tyckt det var världens grej och jag nästan glömmer alltihop.

Men egentligen så vill jag inte tala om Palme eller Lindh så jag börjar tala om det ruttna igen, som var det jag först skrivit om. Därför tar jag upp Estonia. Den sista kommentaren i det stycket om programmering hänvisar till hans kommentar om att Palme var som Kennedy. Innan hans död hade media lite subtilt börjat hinta åt att han ville rädda världen alltmer, men efter döden blev han värsta helgonet och därför är det väldigt många som insett att han liknar Kennedy. Men vad inte så många fattat är att de båda är skapade martyrer - hjältar. De som styr oss vill alltid att vi ska ha superhjältar, som gärna då redan är döda och martyrer, och superskurkar, som de förstås måste jaga länge och väl innan de i stor stil äntligen kan fånga dem och av någon mystisk anledning döda fort som fan och dumpa liket där ingen kan identifiera det. Men det är så det ska vara - Hollywood style.


Till sist har jag fräckheten att säga emot honom angående den superhemliga wi-fin i Sverige. För den är som sagt allt annat än superhemlig. Jag avslutar med att hinta om min dröm där jag är 18 år och prinsessa i ett stort harem och tror att jag är Kungens favorit, men en dag kastar han ut mig till verkligheten och tvingar mig att överleva på gatan tillsammans med alla andra fattiglappar. Under lång tid slåss jag om att nå pyramidens topp så att jag får mat att äta och delar med mig till så många jag kan ha råd med, men svälten är svår och det är en hård kamp för att överleva. Bara den bästa når toppen och jag är en sann överlevare och krigare, så om och om igen lyckas jag ta mig upp på toppen.

Men en dag ser jag blonda vackar utomjordingar zappa in människor i stora lastbilskontainrar. De sugs in av den blåvita skarpa strålen och sen står de inuti den i vitt ljus fyllda kontainern. Jag ser hur floden genom staden har fyllts av människor, som likt stockar seglar nedåt, under broar och längs trånga stenmurade kanter. Jag går fram till floden och en ung söt flicka kommer upp med en mobil i handen. Hon skrattar och håller upp sin mobil mot mig, sen flyter hon med strömmen bort och försvinner i virrvarret av kroppar. Jag blir förtvivlad över min egen hjälplöshet, för hur jag än försöker mana människorna runt mig att följa med mig och rädda sig, springer de omkring helt aningslöst och blir uppsnappade av de vackra utomjordingarna. Till slut har jag tagit belägring i ett stort gammalt hus, som ägs av en äldre gammal dam av nobel börd. Hon är av en mycket gammal släkt och bryr sig av hela sitt hjärta om människorna där utanför. Vi försöker tillsammans locka in dem i huset, bort ifrån zappandet, men nästan inga vill lyssna på oss. Efter ett tag har alla försvunnit och damen och jag försöker åtminstone gömma oss själva, men det är meningslöst för de vackra utomjordingarna hittar oss.

Jag frågar om de kommer ta oss också med sig, men de svarar Nej. Varför inte då, undrar jag. För att ni är original, svarar de. Varför tar ni alla de andra då, undrar jag. För att de är kloner och de kan inte vara kvar här längre, förklarar de. De säger något om att det är för jordens skull. Tror det är något med deras vibration eller energi, som är skadlig för jorden. Jag frågar om de ska döda dem, men utomjordingarna svarar Nej. De ska till en annan plats som passar dem bättre. Sen tar de med oss till en plats som ser ut som ett stort garage med arbetsredskap. Vi ser många andra människor där - alla original. Vi har nu fått på oss orange arbetsoveraller och vi förstår att nu måste vi börja arbeta hårt på att ta hand om jorden. Där slutar drömmen.


Nästa svar handlar igen om Palme och Lindh. Inte ett dugg om det jag talade om. Han skryter lite om att han redan känner till allting om Bofors, vilket givetvis ger fet-kognitiv dissonans hos mig när jag läser det för han tror ju samtidigt att Palme är ett helgon. I videon sa de saker runt Bofors som jag aldrig hört media säga och det är väl ungefär här jag förstår vad han menar med kommentaren att jag missuppfattat honom. I min oskuldsfullhet trodde jag så högt om honom att han åtminstone först hört något han ogillat i videon innan han reagerade och dissade den. Men jag hade fel. För här ser man tydligt att han redan vet allting om mordet och vad videon handlar om UTAN att ens hört ett ord ifrån den. Det kallar jag övernaturliga krafter av råge. Men det som främst slår mig är hur han återigen alltså tror jag skickade videon för att få honom att lära sig om hur skumt mordet på Palme var, fast jag inte en gång i min presentation av den ens nämnde den frågan, utan talade om hur mordet påverkat vårt TÄNK i Sverige, vilket är en helt annan sakfråga.

Vad som främst slog mig när jag läste hans svar är just det att han fullkomligt undvek den fråga jag om och om igen tar upp och istället kontrade med nedlåtande terminologi. Jag förstod att jag misskött mig genom att ha svarat på hans överreaktion. Kanske jag misskött mig för att jag höll fast vid ämnet och inte svamlat emotionellt flosker om stackars martyrer? Missförstå mig inte, jag tycker emotioner är mycket bra att ha om man använder dem för att genom sin egen empati förstå varifrån andra människor kommer och respekterar dem och lyssnar på dem. Men ibland vill JAG bli lyssnad på och det är då man står på sig och vägrar låta andras sentimentala flosker distrahera en. Erkänner att jag försökte artigt svara på en del av det han skrev i det första meddelandet där han skrev att han inte ville ägna en timme av sitt liv och lyssna på typ skiten. Även om han inte direkt uttryckte sig så rått, annars hade han inte angett som orsak just hur underbar och själfull Palme var. För det var DET han sa var skälet han inte kunde lyssna - att Palme hade en själ.

Nu kommer vi till själva kärnan i hans svar. Jag har noga räknat de gånger han antingen rakt ut eller mycket starkt insinuerar att jag saknar intellektuell kapacitet och är endast emotionell. Han upprepar detta exakt tre gånger! Det är det magiska antalet gånger du ska upprepa någonting för att göra det sant. Hade han sagt det bara en gång hade han varit oförskämd. Hade han sagt det två gånger hade han varit ännu oförskämdare, men säger han det tre gånger har han nog rätt. Om han fortsatt upprepa det hade han dock bara blivit tjatig, för nu vet ju alla om att jag inte har en fungerande vänster hjärnhalva, utan bara fungerar som ett korkat känslomässigt vrak med min högerhalva. När jag såg det där blev jag väldigt misstänksam. För mig var det hans svar som var väldigt emotionellt och feminint i sin framtoning. Så när han nu beskriver sig själv som en intellektuell MAN som alltid tänker klart och en massa annat konstigt känns det inte riktigt alls. Det finns passiv aggressiv underton. För det stämmer inte ett dugg, det han bland annat nämner, att han tar det med jämnmod när folk dissar hans CD-utskick. Vet inte hur många gånger jag hört honom klaga på sina videosar om just detta. Ifall det inte bekom honom, varför klagar han då?


Tillbaka till hans svar kunde jag utläsa att han ser sig själv som intelligent och han skyller det på sitt utomjordiska ursprung. Vad han egentligen menar med det framgår inte, men jag gissar han menar att hans själ har sitt ursprung på någon annan planet än jorden, dvs är främmande för den här världen. Om han sagt att han har sitt ursprung ur en renare värld hade jag väl snarare trott att han menar sig komma ifrån en högre dimension, som ligger över det här programmet och att han så att säga låtit sig laddas ner här för att uppleva den fruktansvärda begränsning i ens mentala förmåga som det innebär att bära en sån här kropp i tredje världen. Men sådär uttrycker han sig inte. Hade han gjort det hade jag definitivt velat fråga honom hur det kändes för honom när han laddades ner och hur det såg ut. Som referens till mina egna minnen för jag har bara hört en person tala om den här saken förut och det var David Icke och han talade INTE ur egen erfarenhet. Han upprepade något han hört ifrån någon mer insatt. Sen har jag sett fenomenet beskrivet i filmer och den som bäst visade som det var är filmen "Gabriel", fast då kom personen ner till världen i en vuxen kropp och inte som det är brukligt i en nyfödd baby. Tyvärr tyder mr X's svar på någon som har ett medvetande smittat av arkoniska krafter och därför ägnar han energi åt att subtilt reta upp andra människor och sen kleta på dem sina projiceringar. Vilket förstås leder till att de ilsknar till och bråk uppstår. Det är vad som är syftet med de arkoniska krafternas negativa inflytande på oss.

Det allra sista jag vill nämna angående det här meddelandet är förstås det helt uppenbara för var och en som lever i 2000-talet. Mr X har seriösa problem med kvinnor och speciellt sin mor och modersfigurer i allmänhet. Den sista gången han nämnde att jag var emotionell gick han i klartext på att han menade det för att jag är just kvinna och mor, så min gissning är att han haft problem i sitt liv med att förstå kvinnors sätt att uttrycka sig och därför kommit till den slutsatsen att de inte har så stor betydelse ur intellektuell synvinkel då deras sätt att uttrycka sig bara är emotionellt. Givetvis en totalt felaktig slutledning och ett riktigt praktexempel av att stereotypa en annan människa efter någon förgjord mall som man själv satt upp, som inte har någonting att göra med den människa man har framför sig i verkligheten. (Tillägg 16/10: Efter vidare kontakt har jag fått bekräftat ovan antaganden om mamma-problem, samt övriga problem med falska kvinnor.)

Han använde också taktiken att försöka få mig att så att säga ifrågasätta mig själv genom att hänvisa tillbaka till mitt förra meddelande, som om jag sagt något elakt om honom där. Rakt på sak kanske, men inte elakt, för han var avvisande och i sista svaret verkade han till och med stolt över sin totala brist på intresse för andra människor. Det är bara han eller snarare hans arbete som räknas. Egentligen vill jag inte säga mycket mer om den saken, för jag har redan tagit upp det viktigaste. T ex att han fortfarande har en i grunden religiös tro, som möjliggör programmering inom det fältet. En Gud man måste be till, vilket innebär att vi aldrig kan komma utanför de ramar vi tilldelas om allt måste ske med tillåtelse ifrån någon högre makt. Genom att befria oss ifrån vår underordnade roll, som frustrerar och begränsar, kan vi bryta igenom matrixet, som jag drömmer om. Den här platsen, i den här kroppen, har sitt syfte och när jag är här ska jag utföra mitt arbete som virus i programmet bäst jag kan. Men en dag återvänder jag hem, utanför programmet, och det kommer att bli en härlig hemkomst.


Men allra allra sist ska jag lägga in en kul dialog som min bror, som vi kan kalla Neo, skrivit om Jante. Den passar väldigt bra in här eftersom Jante alltid vet allting och aldrig behöver kolla andras länkar eller lyssna på någonting djupare av vad de har att säga. Så här kommer alltså Jante mot Frihetsmänniskan:

Jante:
Du skall icke tro att du kan skapa. Endast det som är "godkänt" är sant, riktigt och vetenskapligt.

Du skall icke tänka på hur det som är "godkänt" blir till sant, riktigt och vetenskapligt.

Du skall icke för ett ögonblick fundera över hur dialog skapar kunskap och vetenskap, för först efter att resultatet av det skapade har "godkänts" så "är det verkligt", och innan dess är det nonsens.

Du skall icke följa länkar.

Du skall absolut icke tänka den hädiska tanken att det som för dig måste vara nonsens är skapande av kunskap och vetenskap. [länk] . För att kunna skapa kunskap innebär makt över vår egen situation, självständighet. Den får vi icke ta oss. Den makten är reserverad åt våra herrar. Därför måste de som smittas av detta fritänkarvirus, som själva visar prov på eget tänkande, isoleras för att begränsa frihetsfarsoten. Nej, bort med farliga frihetsmänniskor!
Frihetsmänniska:
Jag kan tillsammans med dig skapa kunskap och därmed kan du och jag och vi alla få makt över vår egen situation, vi kan få självständighet. Vi kan ta oss makten att erövra kunskap som våra forna herrar hållit för sig själv. Vi måste inte stå "med mössan i hand" och vänta på att de ger oss "några brödsmulor av kunskap".

Vårt samhälle gör allt för att tvinga in människor i samma form. Men det finns massor av människor som inte fungerar alls i färdiga formar. Som måste skapa sig sitt eget utrymme. Det är inte dessa människor det är fel på utan det är samhället som motarbetar dem.

Dessa människors "hinder" sitter inte i dem själva utan är samma sorts "funktionshinder" som hindrade kvinnor på 1800-talet att komma ut på arbetsmarknaden. Är kvinnor funktionshindrade? Inte i dag! Måste dessa människor som i dag hindras av samhället hindras? Nej!

Vi kan lära av varandra, och tillsammans skapa kunskap. Som Miles Williams Mathis som nu plockat fram det matematiska sambandet mellan gravitation och det elektromagnetiska fältet genom en förhållandevis enkel matematisk uträkning. Så vi enkelt kan producera energi eller kanske bygga flygande tefat. Plötsligt blir Thomas Townsend Browns resultat från 1920 och 30-tal, som våra herrar utvecklat bortom offentligheten, lättfattliga. Tack vare Miles Williams Mathis klartänkthet kan nu alla som vill förstå fysiken. [länk] .

Låt oss bygga en ny värld tillsammans, en värld även för de som i dag behandlas mer eller mindre som onda, de kreativa! [länk] .
Jante:
Snälla Red., ta genast bort denna kommentar. Detta är absolut ondska! Att tänka själv! Isolera genast detta farliga virus!
Här hittar du också den här dialogen:

Queen Angelica - Fairyland Poetry

1 kommentar:

  1. Det här är alltså skrivet 4 månader EFTER den dialog som beskrivs tog plats. I maj fick jag till slut veta varför mr X var en sån surpuppa. Tydligen hade han blivit trakasserad av ANDRA och lät en del läcka ut över mig. Han skrev då i maj om psykopater, narcissister och manipulatörer och såna känner ju jag väl till från min egen familj. Skickade min dikt om dessa godingar till honom och han svarade att den var fin. Han hade också svarat på en del annat - bl a en fjärde video med Ole om Palme och VARJE gång lät han trevlig. Sa att han utvecklats en del efter den där terrorn från de otrevliga energierna (psykopaterna, etc). Jag hoppas jag känner samma sak när terrorn är över ifrån mina, t ex Diktator-Ulven (för han gillar att ge order och ignorerar andras rättigheter fullständigt) och Ja-Nicka (för hon VERKAR håller med en, men sen säger hon tvärtom bakom ryggen på en) och så förstås den där Modern. Den som har valt en gång vilka barn som har RÄTT och vilka som har FEL, och som nu aldrig kan ändra den uppfattningen, oavsett alla bevis i världen. På Ulvens och Nicke-dockans sida har Modern fyra blodssläktingar, på vår sida har hon totalt 10, men de där fyra går alltid före dessa.
    (Delar av kommentar från 21/5 2013)

    SvaraRadera